Premier Wines & Spirits | Martin Lubojacký

Premier Wines & Spirits | Martin Lubojacký Víno měsíce srpna - Prosecco DOC rosé brut 4+2 🍷

Vážení přátelé a milovníci vína,

dnes bychom vám rádi představili vinařství Serenello z italské oblasti Veneto, kde se vyrábí celosvětově proslulé Prosecco.  

Vinařství Serena Wines, s historií sahající až do roku 1881, vyrábí skvěle vyvážená vína, která odráží vliv Veneta, tradiční oblasti pro výrobu prosecca. Serenello je jednou z mnoha značek, které vyrábí a jejich posedlost proseccem je taková, že nemůžou a neumí přestat. I přesto, že se jedná o poměrně velké vinařství, kvalita jejich produktů rozhodně stojí za vyzkoušení a doporučení, vynikající je u nich především poměr cena vs. výkon.
 
Naším vínem měsíce srpna je příjemně osvěžující Serenello Prosecco DOC rosé brut. Lehké a ovocné Prosecco se světlejší zlatavou barvou a jemným perlením. V intenzivní vůni najdeme tóny květů a zralého ovoce. Jeho chuť připomíná červené ovoce jako jsou jahody a maliny. V závěru je pěkně svěží a harmonické. A nyní v akci 4+2.
 

S námi je radost poznávat!
 
Zobrazit balíček
Podívejte se na video prezentaci Prosecco DOC rosé brut.

 

 

 

Facebook
Website
YouTube
Odhlásit se z odběru newsletteru Premier Wines & Spirits s.r.o.
U Silnice 949/11, 161 00  Praha 6 - Ruzyně
e-shop: +420 774 046 081
společnost: +420 777 777 074
Česká republika
Pokud se Vám newsletter nezobrazuje správně, klikněte na webové zobrazení.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky