Potten & Pannen - Staněk

Potten & Pannen - Staněk Nejkrásnější prodejna světa

Naše největší díky patří vám, našim věrným zákazníkům. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Pro zobrazení online verze klikněte zde

Minulý týden jsme si v Chicagu na veletrhu The Inspired Home Show převzali ocenění za nejkrásnější obchod s potřebami do kuchyně. Poslání, kterého se držíme už přes 30 let, se nemění. Povznášet úroveň vaření a stolování v českých a slovenských domácnostech. Což se nám dle ocenění GIA daří, dokonce i v celosvětovém měřítku.

Minulý týden jsme si v Chicagu na veletrhu The Inspired Home Show převzali ocenění za nejkrásnější obchod s potřebami do kuchyně. Poslání, kterého se držíme už přes 30 let, se nemění. Povznášet úroveň vaření a stolování v českých a slovenských domácnostech. Což se nám dle ocenění GIA daří, dokonce i v celosvětovém měřítku.

TO MĚ ZAJÍMÁ
Dvoupatrový Atelier nabízí zákazníkům na velkorysém prostoru o rozloze 330 metrů čtverečních ty nejlepší designové kousky pro vaření, stolování a dekoraci od světových značek typu Lalique, Christofle, Villeroy & Boch či nejrozsáhlejší nabídku Rosenthal Versace. Najdete zde ale také dobře známé bestsellery z portfolia značky Potten & Pannen – Staněk jako je ručně vyráběné nádobí Mauviel, ikonické spotřebiče Smeg nebo nože Zwilling.


Už od začátku jsme doufali, že náš Atelier Potten & Pannen – Staněk bude unikátním místem, které přinese do Prahy světovou úroveň retailových prodejen. Stejně, jako se zlepšuje úroveň vaření a stolování, je třeba stále posouvat laťku i v customer experience přímo v kamenné prodejně. 

Jsme hrdí, že náš obchod v srdci Prahy zanechává světovou stopu a naše největší díky patří vám, našim věrným zákazníkům.

Christofle
Lalique
Rosenthal Versace
Pozdní snídaně, nebo brzký oběd? Užijte si pozvolný start dne u skvělého jarního brunche

Základem každého úspěšného dne je snídaně, která o volných dnech, kdy nejsme uháněni prací a povinnostmi, chutná o to lépe. Využijte proto tento čas a odměňte sami sebe i své blízké víkendovým brunchem, který bude oslavou nejen dobrého jídla a pití, ale také odměnou za hektický pracovní týden.

TO MĚ ZAJÍMÁ
Villeroy & Boch Spring Fantasy mísa na ovoce zaječice Anna, Ø 24 cm 14-8644-3828

Villeroy & Boch

Spring Fantasy mísa na ovoce zaječice Anna, Ø 24 cm

1 060 Kč

TO CHCI
Villeroy & Boch Spring Awakening sada dvou hrnků, 0,4 l 14-8638-8402

Villeroy & Boch

Spring Awakening sada dvou hrnků, 0,4 l 

1 230 Kč

TO CHCI
Villeroy & Boch Spring Fantasy běhoun na stůl New flowers, 49 x 143 cm 14-8644-6150

Villeroy & Boch

Spring Fantasy běhoun na stůl New flowers, 49 x 143 cm 

1 395 Kč

TO CHCI
Villeroy & Boch Spring Awakening talíř na vejce se slepičkou, Ø 20 cm 14-8638-3593

Villeroy & Boch

Spring Awakening talíř na vejce se slepičkou, Ø 20 cm 

1 395 Kč

TO CHCI
TIP TÝDNE
Villeroy & Boch Sada talířů Vivo Basic White, 12 ks 19-5277-7271

Villeroy & Boch

Sada talířů Vivo Basic White, 12 ks 

5 050 Kč

TO CHCI


Doprava zdarma při nákupu
nad 2 499 Kč

30 dní na vrácení zboží

30 dní na vrácení zboží

10 000+ produktů

10 000+ 
produktů

40+ značek

40+ značek

Naše kamenné prodejny

11 kamenných
prodejen

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky