"ORGANIC CARE s.r.o."

"ORGANIC CARE s.r.o." Letní péče

Otevřít ve svém prohlížeči
Pro zdravou a mladistvě působící pleť je každodenní ochrana před slunečními paprsky velice důležitá.

Jaké jsou výhody ochranných minerálních krémů?
 

Pokud vás zatím schopnosti oxidu zinečnatého nepřesvědčily, tady je několik dalších důvodů, proč zařadit ochranu do každodenní péče.

ŠETRNÉ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

Minerální opalovací krémy jsou šetrnější k životnímu prostředí. Oxid zinečnatý a oxid titaničitý neničí křehké korálové útesy. Na dovolenou u moře jsou proto nejlepší volbou.

PRO VŠECHNY TYPY PLETI

Minerální krémy jsou hypoalergenní a neucpávají póry. Díky svým protizánětlivým vlastnostem jsou dostatečně jemné i pro nejcitlivější typy pleti.

UV OCHRANA SE ŠIROKÝM SPEKTREM

Minerální krémy s oxidem zinečnatým odrážejí UVB i UVA paprsky. UVB paprsky způsobují spálení a nepříjemné následky, jako je zarudnutí, suchost a svědění. UVA paprsky, které pronikají do pokožky hlouběji, jsou zodpovědné za předčasné stárnutí a hrají klíčovou roli ve vývoji melanomu.

KOUPIT
KOUPIT
KOUPIT
KOUPIT
KOUPIT
E-SHOP
 
ORGANIC CARE s.r.o.
Zelný trh 10
602  00 Brno
tel +420 734 236 363

info@eminence-organics.eu
www.eminence.cz
Facebook
Website
Email
Instagram
Za každý zakoupený výrobek zasadí Eminence Organics jeden strom.
 

Chci se odhlásit

 

Email Marketing Powered by Mailchimp

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky