MyKETO

MyKETO Poslední šance s garancí doručení do Valentýna 💝 Slevy až 34% brzy končí

Garance doručení do Valentýna v případě objednání do pondělí 10:30🎀

Pro Valentýnské nebo Romantické balíčky se slevou až 34% garantujeme doručení do Valentýna při dopravě kurýrem PPL nebo  Zásilkovnou při objednaní do pondělí 10:30!

Dejte své lásce vědět, že na ní/na něj myslíte. Jistě se vám stalo, že jste se podívali láskyplně na svého partnera a okamžitě jste cítili, že se vám prudce rozbušilo srdce, zpotili se vám dlaně nebo se vám okamžitě zlepšila nálada. Je to proto, že zamilovanost má opravdu vliv na to, co se děje v našem těle. Pokud na vás doma čeká takováto bezpečná náruč milované partnerky nebo partnera, poděkujte jim za jejich lásku a péči třeba Romantickým nebo Valentýnským balíčkem pro ženy nebo pro muže!

VALENTÝNSKÉ
BALÍČKY

Valentýnský balíčekpro ženy
Valentýnský balíček
pro ženy
Skvělý tip na valentýnský dárek v podaní Růžového kolagenu a vlasové výživy HairTherapy. Toto účinné duo představuje komplexní péči pro pevné a krásné vlasy. Intenzivní vlasová s L-methioninem a přírodními extrakty z přesličky, lopuchu, černé mrkve a červené řepy.
standardní cena: 698 Kč (-32%)
nyní jen 469 Kč
DO E-SHOPU
Valentýnský balíčekpro muže
Valentýnský balíček
pro muže
Valentýnský balíček pro muže zhotovili samotní muži v MyKETO. Výsledkem je skvělý balíček kombinující blahodárný účinek kloubní výživy Prokloubin Mobility a skvělou chuť našeho sušeného hovězího masa s bylinkami. Maso samozřemě pochází z českého chovu.
standardní cena: 585 Kč (-31%)
399 Kč
DO E-SHOPU

ROMANTICKÉ
BALÍČKY

Romantický balíčekpro ženy
Romantický balíček
pro ženy
Skvělý tip na valentýnský dárek v KETO, nízkosacharidovém stylu. Romantický balíček pro ženy. Zdravé mlsání bez výčitek s omlazujícím nápojem navíc zdarma. Romantickým balíčkem uděláte radost a zároveň darujete zdravé mlsání plné proteinů. Balíček obsahuje proteinové dobroty a také oblíbený omlazující nápoj. 
standardní cena: 890 Kč (-32%)
599 Kč
DO E-SHOPU
Romantický balíčekpro muže
Romantický balíček
pro muže
Pokud váš muž sportuje, je pro něj Romantický balíček ten pravý. Nadupaný termogenní spalovač tuků FatBurn a Maxi Combi protein o obsahu 600 gramů s vysokým obsahem kvalitních bílkovin, větvených aminokyselin BCAA,  vitamínu D a MCT olejů. Tento koktejl si dopřejte hlavně po tréniku pro ochranu svalové hmoty.
standardní cena: 1 148 Kč (-34%)
749 Kč
DO E-SHOPU

NEBO VYBÍREJTE

Z KATEGORIÍ:

3x proč MyKETO

1. Ve srovnání s konkurencí jsou porce našich jídel mnohem větší  (40-55g). S námi hubnete bez hladovění po celou dobu diety.

2. MyKETO je náhrada stravy určená k regulaci hmotnosti s obsahem všeho, co potřebujeme včetně vitamínů, minerálů a vlákniny.

3. Jídla jsou prakticky balená v porcích. Dopřejte si lahodný koktejl kdykoliv budete chtít, třeba v práci nebo z gauče. Bez výčitek!

Doprava zdarma

při nákupu nad 2000 Kč

Expedice v den objednávky

do 11:00

Výhodné multipacky

pro lepší nákupy

Osobní odběr

V Lukách 923, 392 01 Soběslav

Kontakt

info@myketo.cz

Michelská 18/12a, 140 00, Praha 4 - Michle
IČ: 47117885 DIČ: CZ47117885

 

Poradenství o produktech a dietním plánu:

+420 775 865 500

Online Chat

 

Objednávky a fakturace:

obchod@goldim.cz

+420 734 157 140

facebook
instagram

Zpráva Vám byla odeslána na základě Vašeho předchozího souhlasu. Odesilatelem zprávy je eshop www.myketo.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením. Svůj souhlas můžete kdykoliv odebrat, kliknutím na odkaz níže.

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
Odhlásit se můžete ZDE!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky