MyKETO

MyKETO Sleva 33% na výkonný spalovač FatBurn pokračuje🔥

Podpořte své hubnutí na maximum s kvalitním spalovačem tuků FatBurn nyní v akci 2+1 zdarma! ❤️‍🔥

Akce 2+1 na výkonný spalovač tuků FatBurn pokračuje!

Nepromeškejte naši akci a podpořte své úsilí o lepší postavu ověřeným spalovačem tuků. Nyní můžete zakoupit 3 balení za cenu 2. FatBurn je účinný český spalovač, který podporuje metabolizmus tuků, snižuje jejich vstřebávání, zvyšuje energetický výdej a dodává energii. FatBurn využívá synergicky působící přírodní složky, které podporují termogenzi a působí cíleně na vaše tukové zásoby. Doplněk stravy FatBurn je přírodní tukožrout, na který se můžete plně spolehnout. Až do konce měsíce ho můžete nakoupit se slevou až 33%. A to už se vyplatí.

SPALOVAČ TUKŮ FATBURN V AKCI 
2+1 ZDARMA

FatBurn stimulační a termogenní spalovač tuků3x90 kapslí
AKCE 2+1 ZDARMA (-33%)
FatBurn stimulační a termogenní spalovač tuků
3x90 kapslí
AKCE 2+1 ZDARMA (-33%)
Doplněk stravy FatBurn je účinný termogenní spalovač tuků nové generace s extrakty z kajenského pepře, guarany, yerby maté, zelené kávy a plodů hořkého pomeranče. Proč hořký pomeranč? Citrus aurantium obsahuje synefrin, jeden z vůbec nejpopulárnějších spalovačů tuků, který podporuje termogenezi, zvýšený výdej energie v kombinaci s extraktem z guarany, zelené kávy a yerby maté hraje velkou roli při štěpení tuků. Velmi důležitý je kapsaicin z kajenského pepře, který vedle podpory celkového energetického výdeje působí na metabolismus tuků a cukru a podporuje snížení příjmu kalorií ze stravy. Citrus aurantium zároveň podporuje normální funkce dýchacího systému. Guarana podporuje látkovou výměnu, má stimulační účinky - dodává energii a oddaluje únavu. Kajenský pepř s kapsaicinem napomáhá k udržení tělesné hmotnosti díky výdeji energie - termogenezi, přispívá k metabolismu tuků a sacharidů, dále redukuje energetický příjem díky snižování chuti na jídlo.
standardní cena: 1 047 Kč (-33%)
3 měsíční kúra jen 698 Kč
VYUŽÍT AKCI 2+1 ZDARMA

NEBO VYBÍREJTE

Z KATEGORIÍ:

3x proč MyKETO

1. Ve srovnání s konkurencí jsou porce našich jídel mnohem větší  (40-55g). S námi hubnete bez hladovění.

2. MyKETO je náhrada stravy určená k regulaci hmotnosti s obsahem všeho, co potřebujeme včetně vitamínů.

3. Jídla jsou prakticky balená v porcích. Dopřejte si lahodný koktejl kdykoliv budete chtít. Bez výčitek!

Doprava zdarma

při nákupu nad 2000 Kč

Expedice v den objednávky

do 11:00

Výhodné multipacky

pro lepší nákupy

Osobní odběr

V Lukách 923, 392 01 Soběslav

Kontakt

info@myketo.cz

Michelská 18/12a, 140 00, Praha 4 - Michle
IČ: 47117885 DIČ: CZ47117885

 

Poradenství o produktech a dietním plánu:

+420 775 865 500

Online Chat

 

Objednávky a fakturace:

obchod@goldim.cz

+420 734 157 140

facebook
instagram

Zpráva Vám byla odeslána na základě Vašeho předchozího souhlasu. Odesilatelem zprávy je eshop www.myketo.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením. Svůj souhlas můžete kdykoliv odebrat, kliknutím na odkaz níže.

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
Odhlásit se můžete ZDE!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky