MyKETO

MyKETO Největší slevy právě nyní 💥 Keto dieta MyKETO levnější až o 33%

33% slevy napříc celým sortimentem 💖 S MyKETO se hubne nejvýhodněji. Převědčte se sami na našem eshopu.

Pozor, zvyšujeme slevy až na 33%!

Nejvýhodnější hubnutí roku 2024 je tady. Nyní už nemáte nad čím přemýšlet, levnější už to nebude.

Slevy až 33% platí kromě hubnutí  i na oblíbené doplňky stravy.

Vychutnejte si slevy až 33% na keto dietu MyKETO, Maxi Proteiny, nápoje a doplňky stravy, pokud můžete. Oblíbené výrobky se rychle vyprodávájí. Slevu ještě můžete zvýšit i o věrnostní slevu, pokud na ni máte nárok. Slevy platí do vyprodání zásob nebo do ukončení akce. Neváhejte, nyní už nemáte nad čím přemýšlet, stačí se rozhodnut a vyrazit správným směrem. Rádi Vám pomůžeme nejen s hubnutím, ale i s trávením a zažíváním, krásou pokožky a vlasů, pročištením jater, anebo doplněním pitného režimu. Na své si přijde opravdu každý a slevy najdete téměř ve všech kategoriích.

KETO DIETA
SE SLEVOU 33%

Kompletní dietní plán XL84 dní 1. - 4. fáze
při BMI 35-40
Kompletní dietní plán XL
84 dní 1. - 4. fáze
při BMI 35-40
V MyKETO sázíme pouze na kvalitu! Naši keto dietu neustále vyvíjíme a zlepšujeme. Používáme jen nejkvalitnější suroviny, proto jsme se úplně vyhnuli palmovému oleji nebo GMO surovinám, nezdravým sladidlům (Aspartam, acesulfam K, cyklamáty) a nepoužíváme ani umělé zvýrazňovače chuti (glutamát). Velké porce plné bílkovin zasytí a udrží vaši svalovou hmotu. Nepotřebujete nic vážit, nic počítat
standardní cena: 16 999 Kč (-33%)
nyní jen 11 389 Kč
DO E-SHOPU
Kompletní dietní plán M40 dní 1. - 4. fáze
při BMI 25-30
Kompletní dietní plán M
40 dní 1. - 4. fáze
při BMI 25-30
Kompletní dietní program MyKETO M pro redukci váhy při BMI 25-30 (mírná nadváha).  Ryze česká keto dieta MyKETO M fáze 1. až 4. na 40 dní. 140 porcí low carb jídel, které vám spolehlivě nastartují hubnutí. Už po prvním týdnu uvidíte ten rozdíl. Výsledek vás jistě překvapí. Pojďte do toho naplno s profesionály na hubnutí. Poradenská centra máme po celé ČR, nebojte se a rezervujte si termín s výživovým specialistou i ve vašem městě. 
standardní cena: 8 999 Kč (-33%)
nyní jen 6 029 Kč
DO E-SHOPU

DOPLŇKY STRAVY SE SLEVOU 33%

FatBurn stimulační a termogenní spalovač tuků 3x90 kapslí
FatBurn stimulační a termogenní spalovač tuků 3x90 kapslí
Doplněk stravy FatBurn je účinný termogenní spalovač tuků nové generace s extrakty z kajenského pepře, guarany, yerby maté, zelené kávy a plodů hořkého pomeranče. Proč hořký pomeranč? Citrus aurantium obsahuje synefrin, jeden z vůbec nejpopulárnějších spalovačů tuků, který podporuje termogenezi, zvýšený výdej energie v kombinaci s extraktem z guarany, zelené kávy a yerby maté hraje velkou roli při štěpení tuků. Velmi důležitý je kapsaicin z kajenského pepře, který vedle podpory celkového energetického výdeje působí na metabolismus tuků a cukru a podporuje snížení příjmu kalorií ze stravy. 
standardní cena: 1 047 Kč (-33%)
nyní jen 701 Kč
DO E-SHOPU
Hair Therapy výživa pro pevné a husté vlasy3x90 kapslí
Hair Therapy výživa pro pevné a husté vlasy
3x90 kapslí
Doplněk stravy s L-methioninem a přírodními extrakty z přesličky rolní, lopuchu většího, černé mrkve a červené řepy pro vlasy. Přírodní síla 4 složek a L-methioninu pro pevné, husté a krásné vlasy. Zdravá pokožka hlavy je předpokladem pro intenzivní růst vlasů. Dodejte svým vlasům pevnost a pružnost. Vlasové hnojivo MyKETO Hair Therapy je vhodné pro dosažení optimální hustoty, objemu a kvality vlasů. Obsahuje několik účinných látek, které svou silou a svými jedinečnými účinky efektivně podporují přirozenou krásu vlasů. Objevte všechny výhody unikátního přírodního složení vlasové výživy HairTherapy. 
standardní cena: 1 047 Kč (-33%)
nyní jen 701 Kč
DO E-SHOPU

1. FÁZE KETO DIETY 
SE SLEVOU 30%

Keto dieta XXL 21 dní 1. fáze redukce hmotnosti 105 jídel
Keto dieta XXL 21 dní 1. fáze redukce hmotnosti 105 jídel
Zhubněte snadno a rychle bez hladovění a jojo efektu. MyKETO XXL dieta 1. fáze. Představuje kompletní denní menu, pro maximální redukci hmotnosti při vysoké nadváze. Velké porce jídel 40-55 gramů vás spolehlivě zasytí na dlouhou dobu. Všechna naše jídla v keto balíčku jsou precizně zabalená v samostatných porcích, abyste měli své jídlo vždy po ruce a pod kontrolou. 
standardní cena: 6 249 Kč (-30%)
nyní jen 4 374 Kč
DO E-SHOPU
Keto dieta L 14 dní 2. fáze rychlé hubnutí 56 jídel
Keto dieta L 14 dní 2. fáze rychlé hubnutí 56 jídel
Ryze česká low carb dieta MyKETO L 2. fáze na 14 dní, 56 porcí vás spolehlivě posune k vytouženému cíli. Vašich skvělých výsledků hubnutí si jistě začali všímat vaši blízcí. Pokračujte dál, redukcí hmotnosti si zlepšíte svůj zdravotní stav. Nejstriktnější fázi hubnutí máte za sebou! I ve druhém kroku budete pokračovat ve pohodlném hubnutí bez hladovění a jojo efektu. 
standardní cena: 3 499 Kč (-30%)
nyní jen 2 449 Kč
DO E-SHOPU

NEBO VYBÍREJTE

Z KATEGORIÍ:

3x proč MyKETO

1. Ve srovnání s konkurencí jsou porce našich jídel mnohem větší  (40-55g). S námi hubnete bez hladovění po celou dobu diety.

2. MyKETO je náhrada stravy určená k regulaci hmotnosti s obsahem všeho, co potřebujeme včetně vitamínů, minerálů a vlákniny.

3. Jídla jsou prakticky balená v porcích. Dopřejte si lahodný koktejl kdykoliv budete chtít, třeba v práci nebo z gauče. Bez výčitek!

Doprava zdarma

při nákupu nad 2000 Kč

Expedice v den objednávky

do 11:00

Výhodné multipacky

pro lepší nákupy

Osobní odběr

V Lukách 923, 392 01 Soběslav

Kontakt

info@myketo.cz

Michelská 18/12a, 140 00, Praha 4 - Michle
IČ: 47117885 DIČ: CZ47117885

 

Poradenství o produktech a dietním plánu:

+420 775 865 500

Online Chat

 

Objednávky a fakturace:

obchod@goldim.cz

+420 734 157 140

facebook
instagram

Zpráva Vám byla odeslána na základě Vašeho předchozího souhlasu. Odesilatelem zprávy je eshop www.myketo.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením. Svůj souhlas můžete kdykoliv odebrat, kliknutím na odkaz níže.

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
Odhlásit se můžete ZDE!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky