MyKETO

MyKETO Nové hvězdy měsíce🌟 Probioflora a Imures se slevou až 30 %

Probioflora a Imures -30% sleva v rámci Hvězdy měsíce při koupi multipacku 3x Imures nebo 3x ProbioFlora

OBRANYSCHOPNOST NA 1. MÍSTĚ
ověřená probiotika ProbioFlora® a jedinečný Imures® s kolostrem 
NYNÍ SE SLEVOU AŽ 30%

Vsaďte na ověřené české doplňky stravy nyní se slevou až 30 % při koupi multipacku 3x Imures nebo 3x Probioflora. Posilte svůj obranný štít během rizikového období. Chcete vědět více? Čtěte dál v článku ZDE.

VYUŽÍT SLEVU AŽ 30%

OVĚŘENÁ PROBIOTIKA ProbioFlora

Imures imunitní výživas kolostrem a imunoglobulinymultipack 3 x 60 kapslí
Probiotika ProbioFlora s prebiotiky
a 7 kmeny bifido a lakto bacilů
multipack 3 x 60 kapslí
Kvalitní české probiotikum ProbioFlora® pro výživu sliznic trávicího traktu se 7 kmeny probiotických kultur. ProbioFlora navíc obsahuje prebiotickou vlákninu inulín, citrusovou vlákninu a extrakt z artyčoku, které jsou živnou půdou, potravou, pro přátelskou střevní mikrobiotu. Aktivní ingredience probiotika ProbioFlora, jsou významné pro normální funkci trávicího a imunitního systému. Proč užívat probiotika ProbioFlora®? V trávicím traktu se odehrává 70 % všech imunitních reakcí organismu, pro normální průběh je klíčové osídlení střev správným počtem prospěšných mikroorganismů. Velmi prospěšné jsou samozřejmě také pro správný průběh trávicích procesů (regulace trávení) a přirozenou ochranu před patogenními (škodlivými) bakteriemi.
standardní cena: 807 Kč (-30%)
nyní jen 564 Kč
DO E-SHOPU

VÝŽIVA PRO VÁŠ IMUNITNÍ SYSTÉM 

Imures

Imures imunitní výživas kolostrem a imunoglobulinymultipack 3 x 60 kapslí
Imures imunitní výživa
s kolostrem a imunoglobuliny
multipack 3 x 60 kapslí
Imures® doplněk stravy je komplexní produkt s přírodním složením rostlinných a živočišných biologicky aktivních látek. Unikátní složení představuje nadstandardní péči tím, že obsahuje přírodní látky, takzvané arabinogalaktany a současně vysoce využitelné kolostrum a měď. Imunitní výživa Imures® obsahuje imunoglobuliny (41,2 %), extrakt z kolostra (41,2 % Ig), patentově chráněnou látkou ResistAid® a měď. Imures je ryze přírodní doplněk stravy ve formě kapslí vhodný hlavně v období chřipek a hrozícího nachlazení. Kolostrum + patentově chráněné arabinogalaktany z modřínu v látce ResistAid ® plní funkci prebiotika a zároveň pečují o přirozenou obranyschopnost a imunitní systém. Měď dále přispívá k normální funkci imunitního systému a nervové soustavy, a k ochraně buněk před oxidativním stresem.
standardní cena: 1 047 Kč (-30%)
732 Kč
DO E-SHOPU

NEBO VYBÍREJTE

Z KATEGORIÍ:

Doprava zdarma

při nákupu nad 2000 Kč

Expedice v den objednávky

do 11:00

Výhodné multipacky

pro lepší nákupy

Osobní odběr

V Lukách 923, 392 01 Soběslav

Kontakt

info@myketo.cz

Michelská 18/12a, 140 00, Praha 4 - Michle
IČ: 47117885 DIČ: CZ47117885

 

Poradenství o produktech a dietním plánu:

+420 775 865 500

Online Chat

 

Objednávky a fakturace:

obchod@goldim.cz

+420 734 157 140

facebook
instagram

Zpráva Vám byla odeslána na základě Vašeho předchozího souhlasu. Odesilatelem zprávy je eshop www.myketo.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením. Svůj souhlas můžete kdykoliv odebrat, kliknutím na odkaz níže.

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
Odhlásit se můžete ZDE!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky