MyKETO

MyKETO Slevy až -40% už jen do půlnoci🌟

Dnes slevy končí. Poslední šance nakoupit MyKETO extra výhodně se slevou až 40% 🔥 Neváhejte a vydejte se směrem k vysněné postavě. My vám v tom pomůžeme!

Poslední šance extra výhodných nákupů

CYBER MONDAY ➤ SE SLEVOU AŽ 40%
KONČÍ JIŽ O PŮLNOCI

Poslední chvíle obřích slev na naši keto dietu MyKETO, nápoje a doplňky stravy. Slevy až -40% Cyber Monday končí již v neděli 04. 12. Shoďte s námi kila výhodně a vyformujtete si postavu k vaší spokojenosti. S keto dietou od MyKETO budou výsledky viditelné již od prvního týdne. Neváhejte a vydejte se směrem k vysněné postavě. My vám v tom pomůžeme!

 

Zbývá už jen:

mailtimers.com 

 HVĚZDY

CYBER MONDAY
SE SLEVOU 40%

Růžový kolagens kyselinou hyaluronovou a extraktem Cacti-nea
3x21 porcí
Růžový kolagen
s kyselinou hyaluronovou a extraktem Cacti-nea
3x21 porcí
Doplněk stravy Růžový kolagen 21 porcí je osvěžující nápoj s hydrolyzovanými peptidy, kyselinou hyaluronovou, extraktem z růže a extraktem z opuncie Cacti-nea* pro exkluzivní výživu a hydrataci pokožky celého těla. Vyživujte svou pleť zevnitř, nejen zvenčí. Růžový kolagen obsahuje ověřenou kombinaci účinných složek, které nejen že chrání pokožku, ale působí i proti tvorbě vrásek a strií. Pravidelné užívání Růžového kolagenu pokožku dokonale hydratuje a udržuje ji vypjatou, mladistvou a svěží. Vřele doporučujeme kombinovat s doplňkem stravy Hair Therapy pro husté a pevné vlasy – tím se zvýší účinnost obou preparátů. Růžový kolagen je určen pro intenzivní vnitřní výživu pokožky celého těla.
standardní cena 1 047 Kč (-40%)
628 Kč
DO E-SHOPU
Hair Therapyvýživa pro pevné a husté vlasy
3x 90 kapslí
Hair Therapy
výživa pro pevné a husté vlasy
3x 90 kapslí
Doplněk stravy s L-methioninem a přírodními extrakty z přesličky rolní, lopuchu většího, černé mrkve a červené řepy pro vlasy. Přírodní síla 4 složek a L-methioninu pro pevné, husté a krásné vlasy. Zdravá pokožka hlavy je předpokladem pro intenzivní růst vlasů. Dodejte svým vlasům pevnost a pružnost. Chete husté vlasy? Vyzkoušejte HairTherapy pro vlasy a nehty. Vlasové hnojivo MyKETO Hair Therapy je vhodné pro dosažení optimální hustoty, objemu a kvality vlasů. Obsahuje několik účinných látek, které svou silou a svými jedinečnými účinky efektivně podporují přirozenou krásu vlasů. Objevte všechny výhody unikátního přírodního složení vlasové výživy HairTherapy. 
standardní cena 1 047 Kč (-40%)
628 Kč
DO E-SHOPU

DIETNÍ PLÁNY SE SLEVOU AŽ 40%

Zeleninový vývar MyKETO120 g (24 porcí)
Kompletní dietní plán MyKeto XXL
105 dní 1.- 4. fáze
BMI nad 40
Kompletní dietní program MyKETO XXL pro redukci váhy při BMI nad 40 (vysoká nadváha). Hubnutí nebylo nikdy jednodušší. Ryze česká keto dieta MyKETO XXL fáze 1. až 4. na 105 dní. 357 porcí low carb jídel. V MyKETO sázíme pouze na kvalitu! Naši keto dietu neustále vyvíjíme a zlepšujeme. Používáme jen nejkvalitnější suroviny, proto jsme se úplně vyhnuli palmovému oleji nebo GMO surovinám, nezdravým sladidlům (Aspartam, acesulfam K, cyklamáty) a nepoužíváme ani umělé zvýrazňovače chuti (glutamát). Velké porce plné bílkovin zasytí a udrží vaši svalovou hmotu. Nepotřebujete nic vážit, nic počítat ani nic doplňovat! MyKETO je plnohodnotná náhrada stravy.
standardní cena 22 459 Kč (-40%)
nyní jen 13 475 Kč
DO E-SHOPU
Zeleninový vývar MyKETO120 g (24 porcí)
Kompletní dietní plán MyKeto XL
84 dní 1. - 4. fáze
při BMI 35-40
Kompletní dietní program MyKETO XL pro redukci váhy při BMI 35-40 (vyšší nadváha). Hubnutí nebylo nikdy jednodušší. Ryze česká keto dieta MyKETO XL fáze 1. až 4. na 84 dní 294 nízkosacharidových proteinových jídel pro 1. až 4. fázi redukce hmotnosti s dietním plánem XL při vysoké nadváze. Kompletní dietní menu, se kterým dosáhnete svého cíle. První výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Už po prvním týdnu uvidíte ten rozdíl. Výsledek vás jistě překvapí. Pojďte do toho naplno s profesionály na hubnutí. Poradenská centra máme po celé ČR, nebojte se a rezervujte si termín s výživovým specialistou i ve vašem městě. K balíčku vám zdarma přibalíme i praktický šejkr.
standardní cena 18 742 Kč (-40%)
nyní jen 11 245 Kč
DO E-SHOPU

SLEVA 40%

I NA OBLÍBENÉ PRODUKTY

InGel Ladys bioflavonoidy bylinnými extrakty vitamíny a probiotiky 30 sáčků
InGel Lady
s bioflavonoidy bylinnými extrakty vitamíny a probiotiky 30 sáčků
InGel® Lady je komplexní gelový preparát speciálně vyvinutý pro ženský organismus s probiotiky, rostlinnými výtažky a vitamíny. Instantní směs vytvoří po rozpuštění lahodný nápoj gelového charakteru podporující správnou výživu vylučovacího a hormonálního systému, doplní živiny – bioflavonoidy a vitamíny – pro kůži, vlasy a cévy. Unikátní synergické působení bylinných extraktů , vitamínů a probiotik má stimulační účinky na ženský organismus ve všech směrech aktivního života. (viz výživová tvrzení dále). Jedinečná bioaktivní gelová forma velmi chutného, nízkoenergetického nápoje InGel® Lady vznikne pouhým rozpuštěním prášku ve vodě. Gelovou konzistenci vytvoří 2 gelotvorné látky – xanthan a vláknina konjakový glukomannan, které dokáží žádoucím způsobem zvětšit svůj objem v žaludku až 200 násobně.
standardní cena 425 Kč (-40%)
255 Kč
DO E-SHOPU
InGel Activekloubní výživa s kyselinou hyaluronovou a probiotiky 3x30 sáčků
InGel Active
kloubní výživa s kyselinou hyaluronovou a probiotiky 3x30 sáčků
Doplněk stravy InGel® Active je bioaktivní kloubní výživa určená k intenzivní výživě kostí a kloubů. Kromě klinicky ověřeného a patentově chráněného přírodního extraktu Planox L® z Verbeny citronové obsahuje i kyselinu hyaluronovou, probiotika Active komplex (bifidobakterie a laktobacily) a vitamín C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Pro ještě větší účinnost InGel® Active vřele doporučujeme kombinovat s doplňkem stravy Prokloubin a bylinným bio čajem Prokloubin. Nejlepší jako poslední nápoj dne před spaním Gelová forma rapídně zvyšuje vstřebatelnost účinných látek Komplexní přírodní složení v kombinaci s kyselinou hyaluronovou Unikátní a ověřený komplex bioaktivních látek na čele s probiotiky Obsahuje i vlákninu k výživě přátelských probiotických bakterií v trávicím traktu
standardní cena 1 497 Kč (-40%)
898 Kč
DO E-SHOPU

NEBO VYBÍREJTE

Z KATEGORIÍ:

Doprava zdarma

při nákupu nad 2000 Kč

Expedice v den objednávky

do 11:00

Výhodné multipacky

pro lepší nákupy

Osobní odběr

V Lukách 923, 392 01 Soběslav

Kontakt

info@myketo.cz

Michelská 18/12a, 140 00, Praha 4 - Michle
IČ: 47117885 DIČ: CZ47117885

 

Poradenství o produktech a dietním plánu:

+420 775 865 500

Online Chat

 

Objednávky a fakturace:

obchod@goldim.cz

+420 734 157 140

facebook
instagram

Zpráva Vám byla odeslána na základě Vašeho předchozího souhlasu. Odesilatelem zprávy je eshop www.myketo.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením. Svůj souhlas můžete kdykoliv odebrat, kliknutím na odkaz níže.

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
Odhlásit se můžete ZDE!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky