METALSHOP

METALSHOP Sleduj nová videa na METALSHOP TV 📺

Rozhovory s hvězdami tuzemského i zahraničního metalu - sleduj největší metalovou televizi v ČR!

Rozhovory s hvězdami tuzemského i zahraničního metalu - sleduj největší metalovou televizi v ČR!

V české Youtube exkluzivitě pro tebe máme sice krátké, ale velice příjemné interview s Ville Valem (ex-HIM) 🇫🇮, který si na Metalshop TV udělal pár chvilek těsně před svým vyprodaným sólo koncertem v pražském Lucerna Music Baru!

Taky hvězda 🇨🇿/🇸🇰 moderní metalové scény John Wolfhooker čelila palbě našich všetečných otázek! Povídali jsme si o nové desce, která vyjde v nadcházejících týdnech, o nedávné spolupráci s Redzedem, o tom, jaké to je, když hrajete s kapelami jako Hollywood Undead či Enter Shikari, a samozřejmě i o spoustě dalších věcí!

Metalshop TV vyrazila do hradeckého Parku 360, aby přímo na místě konání festivalu ROCK FOR PEOPLE pořídila interview s jeho ředitelem a spoluzakladatelem Michalem Thomesem! Probrali jsme minulost festivalu, jeho nadcházející, hvězdami natřískaný ročník, jaké je to bookovat dvojici Slipknot/MGK po jejich mediální přestřelce a hromadu dalších témat!

Deseti vybraným otázkám Metalshop TV z profesního i osobního života čelil taktéž bubeník hvězdných BULLET FOR MY VALENTINE Jason Bowld! Interview proběhlo těsně před nedávným koncertem BFMV v pražském Foru Karlín

METALSHOP TV NA YOUTUBE

NAHRAJ

fotku a získej
slevu 50 Kč

VYBER SI

prodejnu poblíž svého bydliště

NOVINKY

každý den nové produkty

- 21 382 produktů on-line a skladem
 - expedujeme do 24 hodin!
 - recenzován tisíci zákazníky
 - máme zázemí silného týmu

KONTAKTY

Telefon: + 420 558 551 211
Email: sklad@metalshop.cz

 

Tenhle e-mail dostáváš na základě souhlasu odebírat novinky a nabídky. Pokud si nepřeješ
informační e-maily nadále dostávat, kdykoliv se můžeš z odběru odhlásit.

 

METALSHOP.CZ, s. r. o. se sídlem Bystřice 174, okres Frýdek-Místek, PSČ 73995, IČ: 28574699,

Spisová značka: C 32711 vedená u Krajského soudu v Ostravě

 

© 2023 Metalshop 

 

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky