Marketing & Media

Marketing & Media MAM zprávy - 25. 9. 2023

Dobrý den, každý den se děje něco zajímavého nebo důležitého. A dnešek není výjimkou. Inspirativní nápady, osobnosti i výsledky z oblasti marketingové komunikace najdete každý den na mam.cz.

Co by vám nemělo uniknout v aktuálním vydání týdeníku Marketing & Media 39/2023:
  • Jaká vlastně je generace Z? Přečtěte si hlavní téma plné výzumů a dat, ale také názorů mladých lidí, které MAM získal ze skupinových diskusí.
  • Snaha komerčních televizí zvrátit novelu mě překvapuje, říká v rozhovoru nastupující šéf České televize Jan Souček.
  • Český baseball okouzlil japonské značky. Příběh
    amatérů, kteří dobyli svět profi sportu, pokračuje.

Stresovaná nejšťastnější generace: analýzy, průzkumy a názory generace Z

Stresovaná nejšťastnější generace: analýzy, průzkumy a názory generace Z
Žijí moc rychle a sami to cítí. Touží zpomalit, ale přitom nebrzdí. Chtějí zachránit planetu, ale začít musejí „ti nahoře“. Nejšťastnější jsou s blízkými, ale vztahy pouštějí lehce. Porozumět jim je složité, často i pro ně samotné. MAM nabízí vhled do života generace Z.

Gen Z: nevěří všemu, kalkul snadno prohlédnou

Gen Z: nevěří všemu, kalkul snadno prohlédnou
Zatím nejsou tak důležitou cílovou skupinou, to se ale za nedlouho změní. Značky musejí být připravené, jinak budou nerelevantní a trapné.

Nejlepším seriálem je Metoda Markovič: Hojer, diváci ho uvidí příští rok

Nejlepším seriálem je Metoda Markovič: Hojer, diváci ho uvidí příští rok
Kriminálka Metoda Markovič: Hojer z dílny Voyo Originál získala cenu za nejlepší seriál střední a východní Evropy na festivalu Seriál Killer.

EU zakáže v marketingu „uhlíkově neutrální“ tvrzení. Co vše už nebude možné?

carbon neutral
Evropský parlament a Rada došly minulý týden k předběžné dohodě o nových pravidlech zakazujících dezinformační reklamní prohlášení o enviromentálních dopadech.

Forum Media se blíží, nenechte si ujít největší oborovou konferenci

Forum Media se blíží, nenechte si ujít největší oborovou konferenci
Během jednoho dne vystoupí v pěti sálech Fora Media přes 55 řečníků. Exkluzivně otevíráme rozhovory s hvězdami konference. Největší konference v Česku zaměřená na média, marketing a komunikaci se rychle blíží. Forum Media proběhne už za šest týdnů, 9. listopadu v pražském O2 universum. Během jednoho dne v pěti sálech – MAM Stage, PR Summit, Effie Stage, Market Tools a Market Insight – vystoupí přes 55 řečníků …

Sledujte obsah, který vám pomůže uspět

Denně vám přinášíme aktuální zprávy a každý týden pro vás shrnujeme to podstatné. Staňte se součástí komunity, která nepřestává hledat cesty, jak lépe a efektivněji komunikovat.

Odhlásit odběr
Správa vašeho odběru

facebook twitter instagram linkedin 

Forum Media, s.r.o.
Františka Křížka 362/1
170 00 Praha 7

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky