Marketing & Media

Marketing & Media Šance pro český basket – filmová turistika vynáší – Rolling Stones se valí už 60 let – uzávěrka Effie se blíží

Uzávěrka Effie se blíží– Rolling Stones se valí už 60 let– filmová turistika vynáší– šance pro český basket  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

ME v Praze je pro basket šancí
Vrchol sportovního roku, na nějž se těší generace basketbalových fanoušků, přijde v září. Podaří se podchytit divácký zájem a posunout basket k top sportům u nás?
filmová turistika
Zahraničním produkcím se tuzemsko vyplácí. CzechTourism si je potenciálu vědoma. „Filmoví“ turisté přespí, nají se a zemi detailně prozkoumají. 
Stouni jsou lovebrand
Letos je to 60 let, co se konzistentně a nezadržitelně celým světem valí značka Rolling Stones. Co přesně stojí za jejím úspěchem?
Basketu pomůžeme více
Tipsport se velmi blíží, pokud už jím není, postavení největšího sponzora českého sportu, říká brand manažer Tipsportu Martin Filip.
Effie Awards Czech Republic
Řádný termín pro zaslání projektů do soutěže efektivních komunikačních projektů je 12. srpna. Mimořádný termín vyjde dráž.
Digitální MAM
Digitální MAM každé pondělí na webu ve vašem počítači, telefonu nebo tabletu a v aplikaci systému Android/iOS
OBJEDNAT
Tištěný MAM
Tištěný MAM každé pondělí na vašem stole
OBJEDNAT
Facebook Twitter LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Marketing & Media, newsletter@mam.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky