Marketing & Media Newsletter

Marketing & Media Newsletter Cirkularita jako supertrend – E-maily za vás bude psát AI – Proč musí Netflix šetřit?

Cirkularita už není pro exoty, ale pomáhá novým značkám  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Cirkularita
Ekonomická krize znatelně akceleruje prodeje z druhé ruky, na českém trhu ale pomáhá cirkularitě i sílící povědomí o tématu mezi spotřebiteli i firmami.
Help me write
Konec odepisování na emaily se blíží. Google představil AI nástroj ‘Help me write’. K vytvoření odpovědi v Gmailu bude stačit jen krátký prompt.
Netflix
Netflix musí škrtat: o kolik a proč sníží letošní výdaje?
Zavedení zlomové změny na americkém trhu má několikaměsíční zpoždění. Výpadek příjmů proto Netflix řeší škrty. Jak moc platformu bolí?
Cannes Lions
Režisér Spike Lee, Tyler Le Motte z Patagonie, Susan Hoffman z Wieden+Kennedy, nebo Lee Clow budou letos inspirovat na Cannes Lions a MAM bude u toho.
Umělá inteligence
Jak média i public relations promění umělá inteligence a jak AI vnímají Češi, ukáže další z pravidelných setkání pořádaných APRA.
MAM 20/2023
Digitální MAM
Digitální MAM každé pondělí na webu ve vašem počítači, telefonu nebo tabletu a v aplikaci systému Android/iOS
OBJEDNAT
MAM 20/2023
Tištěný MAM
Tištěný MAM každé pondělí na vašem stole
OBJEDNAT
Facebook Twitter LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Marketing & Media Newsletter, newsletter@mam.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky