Marketing & Media Newsletter

Marketing & Media Newsletter Strach z TikToku - Když brandy spolupracují - ADC Awards hlásí rekord

Značky i úřady vnímají TikTok jako bezpečnostní riziko.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

TikTok
Varování NÚKIB odrazuje další zadavatele od používání TikToku. Síť je pořád lákavá, ale může způsobit reputační problém.
Co-branding
Svezly se na trendu ze sociálních sítí a z jejich společné kampaně je aktuální hit. Které další značky využily synergie stejně jako Absolut a Heinz?
ADC Awards
Do jubilejního ročníku prestižní kreativní soutěže přijal Art Directors Club rekordní počet přihlášených prací. Kdo se utká o nové trofeje?
Retail Summit
Vsaďme na změnu. To je motto letošní konference Retail Summit, během které dojde i na diskuse o slevách či roli marketingu v krizi. Co od nich čekat?
Kantar&Friends
Čím větší problém zákazníka řešíte, tím máte větší potenciál dosáhnout úspěchu, říkají experti, kteří vystoupí na Kantar & Friends.
MAM 13/2023
Digitální MAM
Digitální MAM každé pondělí na webu ve vašem počítači, telefonu nebo tabletu a v aplikaci systému Android/iOS
OBJEDNAT
MAM 13/2023
Tištěný MAM
Tištěný MAM každé pondělí na vašem stole
OBJEDNAT
Facebook Twitter LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Marketing & Media Newsletter, newsletter@mam.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky