Marketing & Media Newsletter

Marketing & Media Newsletter Jak přilákat mladé talenty? – Přímý prodej schytal ránu – Footshop a jeho boj s krizí

Doba, kdy byla ‚cool‘ práce na úkor spánku, je pryč.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Porota Agentury roku
Čím dříve agentury dokážou změnit své fungování a přizpůsobit ho mladým, tím větší je šance, že přežijí. V rámci soutěže Agentura roku udělíme cenu pro Nejlepší aktivitu pro rozvoj talentů. Je to ostře sledovaná kategorie, kdo je v její porotě?
Poklesy inzerce
Během pandemie tolik populární přímý prodej zákazníkům už nemá úspěch zadarmo. Značkám nestačí „jen“ založit e-shop, je třeba promyšlenější strategie.
Adriana Jurdová z Footshopu
Naučili jsme se, že každý projekt je potřeba co nejdříve vyčíslit, říká Adriana Jurdová, marketingová ředitelka společnosti Footshop.
David Pastrňák
Hokejista David Pastrňák zaslouženě podepsal v NHL novou smlouvu na dvě miliardy korun. Na adekvátní osobní partnerství s brandem však stále čeká.
Liquid Death
S pomocí rozjívených seniorek uvádí na trh ledový čaj brand Liquid Death, kterému ambasadoři upisují duši a merch podepisují krví.
MAM 10/2023
Digitální MAM
Digitální MAM každé pondělí na webu ve vašem počítači, telefonu nebo tabletu a v aplikaci systému Android/iOS
OBJEDNAT
MAM 10/2023
Tištěný MAM
Tištěný MAM každé pondělí na vašem stole
OBJEDNAT
Facebook Twitter LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Marketing & Media Newsletter, newsletter@mam.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky