Marketing & Media Newsletter

Marketing & Media Newsletter Zadavatelé sází na věrnostní systémy - Soutěž jako noční můra - Rekordní suma za spot v Super Bowlu

Rekordní suma za spot v Super Bowlu - Soutěž jako noční můra - Zadavatelé sází na věrnostní systémy  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Sázky na věrnostní systémy
Budoucnost je založená na retenci. Firmy zvyšují investice do věrnostních systémů, potřebují rozvoj a vedle slev nabídnout i hodnoty.
Spotřebitelské soutěže
Slavná soutěžní selhání: Kdo si ničil vlastní značku?
Pivovar Brewdog vstoupil se svou zlatou plechovkou mezi hvězdnou pěchotu spotřebitelských soutěží. Jaké jsou další slavné  brandů při této marketingové aktivitě?
Super Bowl
Třicetisekundový spot během finále NFL zadavatele vyjde v průměru na sedm milionů dolarů. Kdo se ukáže na reklamní přehlídce roku?
Messiho billboard
Adidas oslavil a využil Messiho výhru na MS k vytvoření obřího digitálního billboardu, který získal 250 milionů shlédnutí. Byl to však promyšlený fake, který se ale určitě povedl. 
RaiseYourArches
Povedlo se vám někdy převést insight do aktivační kampaně tak dobře, že byste v ní nemuseli použít ani jediné slovo a všem bylo jasné, o co jde?
Digitální MAM
Digitální MAM každé pondělí na webu ve vašem počítači, telefonu nebo tabletu a v aplikaci systému Android/iOS
OBJEDNAT
Tištěný MAM
Tištěný MAM každé pondělí na vašem stole
OBJEDNAT
Facebook Twitter LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Marketing & Media Newsletter, newsletter@mam.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky