Marketing & Media Newsletter

Marketing & Media Newsletter Retail média čeká boom – Co říkají kreativci na prezidentské kampaně – Jarní příval TV seriálů

Jarní příval TV seriálů –Co říkají kreativci na prezidentské kampaně – Retail média čeká boom  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Retail media
Maloobchodní média bude rozvíjet stále více hráčů. Komu se to zavčas podaří, získá konkurenční výhodu a slušný zdroj příjmů. Značky slyší především na lepší cílení díky first-party datům.
Prezidenstké kampaně
Jako přes kopírák a bez invence. Prezidentské kampaně podle kreativců cílí na všechny, ale zároveň na nikoho. Jak si kandidáti stojí jako značky?
jarní schéma
Příval seriálů, Pohlreich nově na Nově a novinky ohledně spuštění VOD služby Primy. Zmapovali jsme plány televizí pro jarní sezonu.
Agentura roku
Přihlášené agentury mají už jen necelý týden na odevzdání vyplněných dotazníků, aby mohly postoupit do dalšího kola soutěže.
Jeremy Bullmore
Říkalo se, že když Jeremy Bullmore promlouvá, celý svět poslouchá. Hlas bývalého člena vedení agentury WPP a ikony reklamy a brand marketingu bohužel v 93 letech utichl.
Digitální MAM
Digitální MAM každé pondělí na webu ve vašem počítači, telefonu nebo tabletu a v aplikaci systému Android/iOS
OBJEDNAT
Tištěný MAM
Tištěný MAM každé pondělí na vašem stole
OBJEDNAT
Facebook Twitter LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Marketing & Media Newsletter, newsletter@mam.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky