Marketing & Media Newsletter

Marketing & Media Newsletter Značky bojují s inflací – Deník N očekává zisk – ADC Awards budou bez louskáčků

ADC Awards budou bez louskáčků– Deník N očekává zisk – Značky bojují s inflací  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

boj značek s inflací
Pokud získali zadavatelé po dvou letech covidové pandemie a neustálých změn v pravidlech i spotřebitelském chování pocit, že už je nic nepřekvapí, hned úvod letošního roku je rychle vyvedl z omylu.
Ján Simkanič
Po čtyřech letech existence se nezávislý Deník N dostal do černých čísel. O tom, kolik rozjezd stál a jak válka ovlivnila počet předplatitelů hovoří v rozhovoru ředitel deníku Ján Simkanič.
Vychází MAM Ročenka
V pondělí 19. prosince vychází rozšířené vydání týdeníku Marketing & Media – přináší pohledy autorit z marketingu, reklamy a médií.
Vans v New Yorku
Značka se spojila s kreativní agenturou Gut Los Angeles, aby proměnila dvě dodávky v obří repliky svých nových bot MTE-3, které jsou připraveny na každý nešvar počasí.
ADC Czech Creative Awards
Do 30. ročníku vstupuje prestižní kreativní soutěž s novými trofejemi, kategoriemi, webem i hvězdnou porotou.
Digitální MAM
Digitální MAM každé pondělí na webu ve vašem počítači, telefonu nebo tabletu a v aplikaci systému Android/iOS
OBJEDNAT
Tištěný MAM
Tištěný MAM každé pondělí na vašem stole
OBJEDNAT
Facebook Twitter LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Marketing & Media Newsletter, newsletter@mam.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky