Marketing & Media Newsletter

Marketing & Media Newsletter Mix není bez eventu úplný – Jak efektivní je v Česku TV reklama? - Kdo stíhá Trojana? – Promluvte o stavu marketingu – Celebrity jsou hnány k soudu

Celebrity jsou hnány k soudu -Promluvte o stavu marketingu-Kdo stíhá Trojana?– Jak efektivní je v Česku TV reklama?–Mix není bez eventu úplný  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Rozhovor Event arena
Pro zapojení účastníků eventů je nejlepší vzbudit v nich pocit, že se na obsahu spolupodílejí, říká Norbert Pýcha a Kateřina Hporynová z Event areny.
Studie Track the Success
Pozornost a reklama: Která z platforem dominuje?
Zatímco před rokem byla na konferenci AKTV prezentována studie Track the Success pro německy mluvící země, letos byla zveřejněna data pro Česko. Co ukázala? Například vyšší efektivitu.
Trojan šéfík
Jakou celebritu a jakého maskota Češi v reklamě milují? To letos opět zjišťoval Nielsen Admosphere a Český národní panel ve spolupráci s AKA.
Výzkum marketérů
Je na čase pořádně zmapovat, jak se daří české reklamní branži. Zapojte se do výzkumu a získáte jeho kompletní výsledky.
Sportovci čelí žalobě kvůli kryptoměnám
Po krachu burzy FTX se do problémů nedostali jen investoři, ale i známá jména ze světa sportu a showbusinessu. Nyní čelí žalobě za propagaci burzy od rozlícených investorů. 
Digitální MAM
Digitální MAM každé pondělí na webu ve vašem počítači, telefonu nebo tabletu a v aplikaci systému Android/iOS
OBJEDNAT
Tištěný MAM
Tištěný MAM každé pondělí na vašem stole
OBJEDNAT
Facebook Twitter LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Marketing & Media Newsletter, newsletter@mam.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky