Lukáš z Trenýrkárna.cz

Lukáš z Trenýrkárna.cz Vážený zákazníku, stačí si vybrat...

Nakup dnes, oblékni zítra

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Zobrazit na webu

    PÁNSKÉ PRÁDLO            DÁMSKÉ PRÁDLO           OSTATNÍ         ZNAČKY           ZVÝHODNĚNÁ BALENÍ   

 

  Vážený zákazníku,

prodlužujeme týden plný slev. Vyber si a ušetři 😉

 

Týden plný slev platí do neděle 5. 2. 2023 do 23:59:59.

 

Sleva: 40 % na STYX     Kód: STYX40

NEVÁHEJ A NAKUPUJ

Víš, že...

česká značka spodního prádla Styx sází na kvalitní materiály a perfektní zpracování. V roce 1996 ji založili tehdejší spolužáci a především nejlepší kamarádi Adam Sýkora a Petr Vlasák, kteří chtěli ukázat, že pánské spodní prádlo nejsou jen klasické slipy. Cesta, která začala u pánských trenek, se do dnešního dne rozšířila také na boxerky a ponožky, dámské trenky na spaní nebo funkční prádlo Styx. Veškeré kousky se přitom šijí výhradně v České republice a k jejich výrobě se používá zejména 100% bavlna, ale také bambus, modal nebo satén.

Klikni a podívej se
 

Chceš u nás pracovat?

Baví tě nejen se učit, ale i vymýšlet nové věci?

Sleduj novinky na našem Instagramu!

Buď s námi v Mobilní aplikaci!

Mega výprodeje, ty nejoblíbenější české i zahraniční značky nebo zvýhodněná balení. Udělej si pohodlí a vybírej jednoduše odkudkoli. Přímo ze svého mobilu, ještě komfortněji než u počítače! Vyzkoušej! Můžeš stahovat na:

Google Play
App Store

Náš BLOG tvá inspirace!

Jak vybrat termoprádlo a nesáhnout vedle

Zima klepe na dveře a vědět jak na to, aby nám bylo teplo, se určitě hodí. Kromě teplé deky nebo péřové bundy se vyplatí investovat i do kvalitního termoprádla. Jak ale vybrat to nejlepší?

Celý článek »

Proč nakupovat na Trenýrkárna.cz?

KONTAKTUJ NÁS

objednavky@trenyrkarna.cz

Infolinka: +420 725 476 097

Po–Pá: 8:00–16:00

facebook
   
 

NAŠE PRODEJNY

1. Sokolovská 971/193, Praha 9
Po - Pá: 10:00 - 18:00

2. Příčná 1955/10, Praha 1
Po - Pá: 10:00 - 18:00

3. Na radosti 414, Praha 17

Po - Pá: 08:00 - 18:00

(pouze výdejna)

Z cen uvedených v newsletteru je odečtena sleva.

Pokud cena produktu po slevě není nad 999,- "Doprava zdarma" tím pro daný produkt zaniká. Doprava zdarma je při celkové hodnotě nákupu nad 999 Kč.

.Tento e-mail byl zaslán na adresu male@nuslet.cz. Tento e-mail jste dostal(a), protože jste si nastavil(a) zasílání novinek nebo jste provedl(a) objednávku nebo jste registrován(a) na portálu Trenýrkárna.cz, jehož provozovatelem je společnost DaniDarx, s.r.o., se sídlem na adrese Sokolovská 971/193, Praha 9, 190 00, IČ: 24209139, DIČ: CZ24209139. Změna cen vyhrazena. Kód nelze kombinovat s jinými kódy. Slevu nelze využít na dárkové vouchery ani elektronické dárkové vouchery. Zasílání obchodních sdělení můžete zrušit na této stránce nebo zasláním odpovědi na tento e-mail s žádostí o zrušení zasílání obchodních sdělení. Klikněte pro zobrazení mailu v prohlížeči.

Chcete změnit frekvenci zasílání novinek?
Můžete zde

Nechcete už odebírat naše e-maily? Odhlaste se zde.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky