Lukáš z Trenýrkárna.cz

Lukáš z Trenýrkárna.cz Objevte originální značku Lee Cooper.

Módní značka, která svoji historii začala psát před více než sto lety.

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Zobrazit na webu.                                

 
 

Vážený zákazníku,

kvalitní spodní prádlo Lee Cooper si oblibu získalo především proto, že je moderní, ale přitom vkusné. Kromě módních trendů Lee Cooper dbá také na kvalitu, právě proto se pro značkové kalhotky nebo boxerky Lee Cooper rozhodují lidé, kteří chtějí skvěle padnoucí střihy, kvalitní materiál a jednoduchý nadčasový design. Pořiďte si spodní prádlo od Lee Cooper i vy! 😉 Navíc ještě stále můžete nakoupit s naší 30% na vše. 🤩

Sleva: 30 % na vše       Kód: DNS30

Akce na 30% slevu platí do neděle 23. 10. 2022 do 23:59:59.

Nakup teď
5PACK pánské boxerky Lee Cooper

5PACK pánské boxerky Lee Cooper
649 Kč
Koupit
7PACK pánské boxerky Lee Cooper

7PACK pánské boxerky Lee Cooper
899 Kč
Koupit
5PACK pánské boxerky Lee Cooper

5PACK pánské boxerky Lee Cooper
649 Kč
Koupit
3PACK dámské kalhotky Lee Cooper

3PACK dámské kalhotky Lee Cooper
299 Kč
Koupit
7PACK dámské kalhotky Lee Cooper

7PACK dámské kalhotky Lee Cooper
699 Kč
Koupit
3PACK dámské kalhotky Lee Cooper

3PACK dámské kalhotky Lee Cooper
299 Kč
Koupit

Víte, že...

společnost Lee Cooper, založená v londýnském East Endu v roce 1908, má bohatou historii trvající více než století, která si vytvořila ikonický status značky Original British Denim. Od skromných začátků v oblasti pracovního oblečení se naše značka stala známou jako globální inovátor stylu a oblíbená džínovina pro legendární britské rock'n'rollové kapely. Dědictví průkopnických principů stanovených Morrisem Cooperem bylo základem této nejnovější řady prémiového lemového denimu - Cooperova sbírka.

Pozor! Spodní prádlo rychle mizí!

UŽ JSTE VYZKOUŠELI NAŠE PŘEDPLATNÉ?
JAK TO FUNGUJE?
 

Nemáte rádi mobilní weby? Stahujte naši Apku!

Mega výprodeje, ty nejoblíbenější české i zahraniční značky nebo zvýhodněná balení. Udělejte si pohodlí a vybírejte jednoduše odkudkoli. Přímo ze svého mobilu, na pár tapnutí, ještě komfortněji než u počítače!
Vyzkoušejte! Můžete stahovat na:
 
app_google
app_google
 
KONTAKTUJTE NÁS
objednavky@trenyrkarna.cz
Infolinka: +420 727 903 604
Po - Pá: 8:00 - 18:00
fb  fb  fb  

fb  fb  fb
fbfb
 
 
NAŠE PRODEJNY
1. Sokolovská 971/193, Praha 9
Po - Pá: 10:00 - 18:00
2. Příčná 1955/10, Praha 1
Po - Pá: 10:00 - 18:00
3. Na radosti (pouze výdejna) 414 Praha 17
Po - Pá: 08:00 - 18:00

 
 
 

heureka

Z cen uvedených v newsletteru je odečtena sleva.

Pokud cena produktu po slevě není nad 999,- "Doprava zdarma" tím pro daný produkt zaniká. Doprava zdarma je při celkové hodnotě nákupu nad 999 Kč.

 

Tento e-mail byl zaslán na adresu male@nuslet.cz. Tento e-mail jste dostal(a), protože jste si nastavil(a) zasílání novinek nebo jste provedl(a) objednávku nebo jste registrován(a) na portálu Trenýrkárna.cz, jehož provozovatelem je společnost DaniDarx, s.r.o., se sídlem na adrese Sokolovská 971/193, Praha 9, 190 00, IČ: 24209139, DIČ: CZ24209139. Změna cen vyhrazena. Kód nelze kombinovat s jinými kódy. Slevu nelze využít na dárkové vouchery ani elektronické dárkové vouchery. Zasílání obchodních sdělení můžete zrušit na této stránce nebo zasláním odpovědi na tento e-mail s žádostí o zrušení zasílání obchodních sdělení. Klikněte pro zobrazení mailu v prohlížeči.

Chcete změnit frekvenci zasílání novinek?
Můžete zde

Nechcete už odebírat naše e-maily? Odhlaste se zde.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky