Lukáš z Bagind

Lukáš z Bagind Musíme Vám něco říct...

Tohle se nám moc nepovedlo 😬  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dobrodružství na celý život 
Zobrazit email v prohlížeči
Logo
Naši milí,

dostali jsme se do takové prekérní situace. Víte, jak jsme v prosinci vypustili do světa limitovanou edici Bela&Belka Mash?

Této kabelky se vyrobilo cíleně jen 100 kusů, které se velmi rychle vyprodaly. U limitované edice samozřejmě platí, že se již nebude vyrábět znovu a ti nejrychlejší se budou moci radovat, že mají něco, co má jen pár vyvolených.

Ejhle…tady se dostávám k tomu problému. Když jsme s Dennisem řešili, jaké kousky vyrobí na rok 2023, někde v excelových tabulkách nastala chyba komunikace a on omylem vyrobil… a teď to přijde… dalších 50 kusů Bely&Belky Mash.

Stáli jsme před rozhodnutím, jestli dostát tomu, že této kabelky bude mezi Vámi opravdu jen 100 kusů a nebo o 50 kusů více. A jelikož jsme značka, která ctí udržitelnost a zároveň je upřímná a transparentní, tak Vám teď narovinu píšu, že těchto 50 kabelek nevyhodíme, ale dáme ještě několika z Vás příležitost si tuto prodlouženou limitku pořídit.

S úctou,

Lukáš, zakladatel Bagind 🧡

CHCI SVOJI LIMITKU
Navštivte naše prodejny
Unikátní design Prémiové zpracování Udržitelná výroba
Facebook Instagram Pinterest YouTube LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Lukáš z Bagind, muj@bagind.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky