Lucie z Urban Sportu

Lucie z Urban Sportu ✅ Objevte naši nabídku in-line bruslí

Poznejte skvělé kolečkové brusle za bezkonkurenční ceny! 🛼
 

E-kola   |   Horská kola   |    Dětská kola  |  Helmy  Brýle    

 

Sportovní aktivity v tomto ročním období nemusí začínat pouze u běhu a končit cyklistikou. Skvěle si zasportujete také na kolečkových bruslích. Navíc si pohyb na nich rychle zamilujete!

 

Nevěříte? Zde je 5 faktů, díky kterým jsou in-liny prostě super:

 

1. Hubnete i posilujete - a pořádně. Pokud se pořádně rozjedete, můžete spálit až 600 kalorií za hodinu. Při pohybu na bruslích navíc zapojujete všechny části těla. Nejvíc zabrat dostanou svaly spodních končetin - především stehna, boky a hýždě. Můžete si ale vybudovat i svaly spodních zad, jako jsou vzpřimovače páteře či trapézový sval. 

2. Jste šetrní ke svým kloubům - a to až o 50% oproti běhání. Tudíž, jestli už Vás běh či procházky po okolí omrzely, in-liny jsou další sportovní aktivitou, které se můžete věnovat. 

3. Uvolníte tělo i mysl - na bruslích? Snadno! Obujte si brusle a projeďte se v parku a užijte si volnost na čerstvém vzduchu. Nebo vyrazte na projížďku kolem jezera a objevte krásy přírody z jiné perspektivy. Díky plynulým pravidelným pohybům uvolníte napětí a zlepšíte svou mentální kondici. Zbavíte se stresu, vyčistíte hlavu a budete se cítit báječně.

4. Jsou pro všechny - na věku, pohlaví ani váze nezáleží. Stačí překonat strach z pádu, zvyknout si na jednoduchý pohyb a je to. Je jen na vás, jakou intenzitu a tempo zvolíte, popřípadě jaký druh bruslení vás baví nejvíc. Nehraje roli věk, ale pravidelnost, která přináší výsledky. 

5. Zvyšují vytrvalost a rovnováhu - ale znovu je podstatná pravidelnost. Pokud budete dokola zdolávat stejnou trasu, Vaše tělo se naučí využívat své energetické zásoby rovnoměrně a účinně. Vyšší svalová odolnost, ale není jediným benefitem. Díky inline bruslení se naučíte lépe ovládat své tělo a pracovat s rovnováhou, kterou přenášení váhy z nohy na nohu vyžaduje. Abyste se vyhnuli pádu, budete přirozeně nuceni k lepší koordinaci a díky balancování dosáhnete i zlepšení držení těla.

 

 

Už máte chuť vyrazit? Prohlédněte si naši nabídku TOP produktů, z nichž hned několik máme i v super akci. Kromě in-line bruslí u nás naleznete i kompletní nabídku vybavení.

NABÍDKA BRUSLÍ

Rollerblade dámské Spark 80

Detail produktu

Rollerblade dámské Spark 84

Detail produktu

Tempish Ayroo Top Lady

Detail produktu

Rollerblade pánské Spark 84

Detail produktu

Rollerblade pánské Spark 80

Detail produktu

Tempish Ayroo

Detail produktu

K létu neodmyslitelně patří nejen kolo a cyklistika, ale také jízda na kolečkových bruslích. Že inlajny ještě pořád nevlastníte? To je chyba! Můžete si na nich užít spoustu zábavy, navíc při jízdě na inlinových bruslích dokonale zapojíte všechny svaly

PŘEČÍST ČLÁNEK

Tempish Swist

Detail produktu

Tempish Rebel Now

Detail produktu

Rulyt Twix black

Detail produktu

Potřebujete poradit​? Ozvěte se nám.

Zákaznická linka: 9:00 - 18:00

Napište nám na obchod@urban-sport.cz
nebo zavolejte na 777 787 776.

Nechcete už odebírat naše e-maily? Odhlaste se zde.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky