Lidl

Lidl Váš Lidl leták na příští týden! Užijte si Deluxe Vánoce!

13 nových knižních hitů, které potřebujete vidět!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Knižní novinky pro všechny
Zobrazit newsletter na webu.
Knihy Dobrovský | Vaše (nejen) online knihkupectví s tradicí
Dobrovský den,

jste zvědaví, co nejzajímavějšího se v knižním světě poslední dny urodilo? V první řadě tu máme novou zběsilou démonskou jízdu od Františka Kotlety. Fanoušky Vlastimila Vondrušky potěší druhý díl Lucemburské epopeje s podtitulem Kralevic Karel (1334-1347). Petra Soukupová si zase připravila pokračování Klubu divných dětí, které si získalo srdce malých i velkých čtenářů. Milovníkům historických románů by neměla uniknout novinka o šokující kapitole z dějin medicíny: Žena průkopníka - Příběh lobotomie. Dále tu máme Nekroskop, první díl kultovní hororové upíří série pro náročné čtenáře.

A tím zdaleka nekončíme! Jen se sami podívejte a vyberte si čtení, po kterém vaše knihomolské srdce touží.

Přejeme vám dobrovskou nakoupenou i počtenou!
Ukažte mi víc
Novinky
Všechny novinky
Bestseller Novinka
František Kotleta
Černá smečka
Když je vaše matka démonská rajda, kariéra lovce démonů, potírače všech temných sil a jiného nepřirozeného blivajzu nebývá první profesní volbou... František Kotleta se vrací ke kořenům. Připravte se na zběsilou jízdu plnou démonů, hlášek, sexu a akce!
319 Kč
399 Kč
Prohlédnout
Bestseller Novinka
Vlastimil Vondruška
Lucemburská epopej II ‑ Kralevic Karel (1334‑1347)
Mistr historických románů Vlastimil Vondruška přichází s pokračováním Lucemburské epopeje. Opět se můžete těšit na barvitý obraz života vrcholného středověku, kde mocenské intriky střídají válečné scény s běžnými denními starostmi hrdinů. Od příchodu kralevice Karla do Čech po jeho nástup na trůn, dva roky po smrti jeho otce Jana Lucemburského u Kresčaku.
399 Kč
499 Kč
Prohlédnout
Novinka
Petra Soukupová, Nikola Logosová
Divné děti a smutná kočka
Klub divných dětí je zpátky! Petra Soukupová opět zúročila svůj mimořádný dar vhledu do nejednoduché dětské duše. Mila s Petrem tráví poslední týden prázdnin s Milinými rodiči na chalupě na venkově. Jsou sousedovic děti podobní podivíni jako oni? A odkud se vzala na zahradě zvláštní kočka? Děti začnou společně pátrat, komu kočka patří, a dozvídají se zvláštní věci - o světě i samy o sobě.
447 Kč
499 Kč
Prohlédnout
Novinka
Samantha Greene Woodruff
Žena průkopníka ‑ Příběh lobotomie
Příběh o soucitné a nezlomné ženě, o přelomovém objevu v oboru psychiatrie, o síle ega a důsledcích činů muže, který sešel z cesty. Příběh inspirovaný šokující kapitolou z dějin medicíny. Příběh o tom, že i ty nejlepší úmysly se mohou strašlivě zvrtnout...
319 Kč
399 Kč
Prohlédnout
Novinka
Brian Lumley
Nekroskop
Harry Keogh umí mluvit s mrtvými lidmi a cestovat časem a prostorem. Když se dozví, že jeho matku zabil ruský špion s podobnými schopnostmi, připojí se k tajné organizaci, která bojuje proti nadpřirozeným hrozbám. Harry a jeho mrtví spojenci se musí postavit útoku mocného zla, které se nezastaví před ničím... Kultovní upíří série Nekroskop uchvátila miliony čtenářů svým originálním náhledem na upíry a jejich lovce, na mrtvé i živé a na svět, který sdílí.
319 Kč
399 Kč
Prohlédnout
Průvodce fantastickým rokem fanouška popkultury (nedatovaný diář) | Knihy Dobrovský
Oblíbené kategorie
 
 
 
Doručení z e-shopu
od 24 Kč!
 
 
Více o osobním odběru zdarma
 
 
 
 
 
 
 
 
+420 542 220 320
poradime@knihydobrovsky.cz
 
 
VŠECHNY KONTAKTY
 
 
Uvedené ceny jsou v CZK s DPH a platí do ukončení akce či do vyčerpání interních skladových zásob. Společnost DOBROVSKÝ s.r.o. neručí za chybně uvedené informace. Změna ceny vyhrazena, aktuální ceny najdete vždy na našem e-shopu.
©2023 DOBROVSKÝ s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail byl zaslán na adresu male@nuslet.cz. Pokud si nepřejete dostávat obchodní sdělení, můžete se odhlásit zde
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky