LELOSI

LELOSI Legíny na jaro

Máme pro vás pár nápadů. :)
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
VYBERTE SI HNED TEĎ NEJŽÁDNĚJŠÍ LEGÍNY
product photo

ZAZÁŘETE V JARNÍCH BARVÁCH

Ahoj, víte, že si můžete vybrat ze široké škály krásných jednobarevných legín? Budete se v nich cítit velmi pohodlně, protože skvěle padnou. Navíc se o svůj outfit nemusíte bát, protože legíny LELOSI nejsou průhledné. Podívejte se na modely, které jsme pro vás připravili sestavili na jednom místě.

PROHLÉDNOUT JEDNOBAREVNÉ LEGÍNY ⟶
Black mamba
Ocean
Olive
PROHLÉDNOUT JEDNOBAREVNÉ LEGÍNY ⟶
MILUJETE VZORY?

Představte si, že stojíte před regálem, kde na vás čekají nebesky jemné legíny s těmi nejnápaditějšími motivy a barvami. Přesně to můžete zažít v našem internetovém obchodě, kde na vás čeká více než 35 modelů s různými vzory.

VYBERTE SI SVŮJ OBLÍBENÝ VZOR ⟶
PODÍVALI JSTE SE NAŠE KOMBINOVANÉ MODELY?

Dáváte přednost něčemu jinému? Užijte si hravost různých motivů na vašich legínách. Kombinované modely jsou k dispozici v několika provedeních, které okoření váš styl.

ZVOLTE KOMBINOVANÝ MODEL ⟶

KTERÝ VÁS NEJVÍCE INSPIRUJE?

Olive
Pepita
Disco
Charcoal
Artemida
Tutti frutti
NAKUPOVAT ⟶
Button Text
Custom
Custom
Custom
Custom

Dostáváte naše e -maily příliš častozde? Žádný problém, budeme se řídit Vaším přáním! Klikněte  ZDE a upravte frekvenci odesílání.


Už nechcete dostávat tyto e-maily? Odhlásit odběr.
LELOSI Zagorica nad Kamnikom 12F, 1242 Stahovica, Slovenia

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky