LELOSI

LELOSI Nové teplé legíny 😍

Příprava na chladnější dny.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
LELOSI
LEGÍNY, KTERÉ VÁS ZAHŘEJÍ

NOVÉ DESIGNY, NEBESKÝ KOMFORT

Ta nejžádanější kategorie v chladnější části roku je opět tady. Do naší kolekce Polarosi přidáváme nové modely. Zůstaňte aktivní i v chladnějších dnech s hřejivými legínami Polarosi s podšívkou. Tyto legíny, které se vyznačují super měkkým materiálem odvádějícím vlhkost a 0% průhledností, jsou ideální pro všechny druhy aktivit bez ohledu na počasí.

OBJEVTE ZIMNÍ LEGÍNY ⟶

5 NOVÝCH LEGÍN, KTERÉ SI ZAMILUJETE

Pacific
Atlantic
Cosmos
Alaska
Ice

POCÍŤTE SVOBODU POHYBU

Vylepšili jsme náš design o vyšší pas, který dokonale vytvaruje vaši postavu. Díky lehkému materiálu se můžete vždy pohybovat, aniž byste se cítila omezená. Odolná jemná vlákna jsou navržena tak, aby se dokonale přizpůsobila vašemu tělu.

NAKUPUJTE NOVOU KOLEKCI ⟶
RAJE IMAM OBIČAJNE PAJKICE

PROJDĚTE SI DALŠÍ OBLÍBENÉ KATEGORIE

novy
dlouhe
capri
teplakove
pyzama
MOVE

OBLÍBENÉ MINULÉHO TÝDNE

Ocean
Elegance
OLIVE
laguna
Wine
orchid
DO OBCHODU ⟶
Button Text
Custom
Custom
Custom
Tiktok

Dostáváte naše e -maily příliš častozde? Žádný problém, budeme se řídit Vaším přáním! Klikněte  ZDE a upravte frekvenci odesílání.


Už nechcete dostávat tyto e-maily? Odhlásit odběr.
LELOSI Zagorica nad Kamnikom 12F, 1242 Stahovica, Slovenia

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky