LELOSI

LELOSI Využijte 20% slevu.

Nová BAMBUSOVÁ kolekce je tady!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
LELOSI
Nová BAMBUSOVÁ kolekce je tady!

SUPER JEMNÁ A UDRŽITELNÁ: NOVÁ BAMBUSOVÁ KOLEKCE

Materiál, který dýchá, je antibakteriální, odolný proti UV záření, odvádí pot a zároveň je jemnější než hedvábí. Ne, to není sen - to je naše nová BAMBUSOVÁ kolekce. V LELOSI jsme sledovali trendy a naslouchali přáním našich zákazníků. Výsledkem je naše vůbec první kolekce z tohoto udržitelného a revolučního materiálu, která vás ohromí svým nekonečným pohodlím. Prozkoumejte atraktivní vzory a připravte se na okouzlení úžasnou hebkostí bambusové tkaniny.

PROZKOUMEJTE BAMBUSOVOU KOLEKCI
PROZKOUMEJTE BAMBUSOVOU KOLEKCI

POUŽIJTE KÓD BAMBOO20 PRO SLEVU 20 %

Do 15.9.2022 můžete nakupovat všechny produkty z nové BAMBUSOVÉ kolekce s 20% slevou.

VÁŠ SLEVOVÝ KÓD: BAMBOO20

* Slevový kód platí pouze na zboží z nové BAMBUSOVÉ kolekce. Slevy z různých promo akcí se nesčítají.

SKUTEČNÍ LIDÉ, SKUTEČNÉ NÁZORY

Poslechněte si, co říkají o nové kolekci

Testimonial
PODÍVEJTE SE NA VIDEO
Bamboo20
Bamboo20

NEKONEČNĚ MĚKKÝ A EKOLOGICKÝ MATERIÁL, KTERÝ NEDRÁŽDÍ POKOŽKU

Nemáte rádi, když vám oblečení dráždí pokožku? Vyberte si raději oblečení z bambusu a rozlučte se s nepříjemným svěděním. Bambusová tkanina je hypoalergenní, mimořádně měkká a umožňuje pokožce dýchat. Navíc odvádí více vlhkosti než i ta nejjemnější organická bavlna. Jsme přesvědčeni, že bambus se rychle stane jedním z vašich oblíbených materiálů.

VÍCE O KOLEKCI

PROHLÉDNĚTE SI ÚŽASNOU BAMBUSOVOU KOLEKCI LELOSI

Cheetah
Groove
Pepper
Logan
Lucifer
Monaco
PROZKOUMEJTE BAMBUSOVOU KOLEKCI
Button Text
Custom
Custom
Custom
Tiktok

Dostáváte naše e -maily příliš častozde? Žádný problém, budeme se řídit Vaším přáním! Klikněte  ZDE a upravte frekvenci odesílání.


Už nechcete dostávat tyto e-maily? Odhlásit odběr.
LELOSI Zagorica nad Kamnikom 12F, 1242 Stahovica, Slovenia

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky