LELOSI

LELOSI Připravte se na chladnější podzim s LELOSI bestsellery

Krásné, teplé a pohodlné oblečení pro chladnější dny.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
LELOSI
LELOSI

TEPLÁKY LELOSI: PODZIMNÍ MUST-HAVE

Ať už čtete knihu doma na gauči nebo si dopřáváte ranní běh, s teplákovými soupravami LELOSI se budete cítit nesmírně uvolněně a pohodlně. Jsou vyrobeny z nejjemnějších vláken LELOSI pro maximální pohodlí a zdobí je nádherné barvy a vzory, díky kterým budete vypadat báječně. Mikiny přes hlavu a mikiny na zip vypadají obzvláště trendy v kombinaci s bermudami a capri legínami.

OBJEVTE LELOSI TEPLÁKY ⟶
product photo
product photo

PRODYŠNOST A KOMFORT: VÍTĚZNÁ KOMBINACE

Je prodyšnost jednou z vlastností, které jsou pro vás při výběru nového oblečení obzvláště důležité? Pak tady máme něco právě pro Vás. Naše tepláky AirMesh mají speciální síťovinu, která umožňuje pokožce dýchat, zatímco měkká vlákna LELOSI nabízí nejvyšší komfort. Prohlédněte si jedinečné a odvážné vzory, které jsou skvělou volbou pro téměř každou příležitost.

VYBERTE SI AIRMESH TEPLÁKY ⟶

HLEDÁTE INSPIRACI? OBJEVTE, JAK BESTSELLERY LELOSI KOMBINUJÍ PODZIMNÍ MÓDNÍ KOUSKY.

elba
Rainforest
Ocean
Hera
hummingbirds
anna
victoria
Siberia
fantasy
NAKUPUJTE PRÁVĚ TEĎ ⟶
Button Text
Custom
Custom
Custom
Tiktok

Dostáváte naše e -maily příliš častozde? Žádný problém, budeme se řídit Vaším přáním! Klikněte  ZDE a upravte frekvenci odesílání.


Už nechcete dostávat tyto e-maily? Odhlásit odběr.
LELOSI Zagorica nad Kamnikom 12F, 1242 Stahovica, Slovenia

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky