LELOSI

LELOSI MOVE kolekce – aktivní volba

Nové barvy pro stylový vstup do podzimu.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
LELOSI
PRO TY Z VÁS, KTEŘÍ RÁDI TRÁVÍTE SVŮJ VOLNÝ ČAS AKTIVNĚ.

JE ČAS OPĚT NAJÍT PO DOVOLENÉ MOTIVACI

Léto je téměř u konce a je tedy čas začít podzim s průlomovým aktivním oblečením, ve kterém se budete cítit co nejlépe.

Legíny z kolekce Move jsou vyrobeny z žebrovaného materiálu příjemného na dotek. Vaše nohy budou vypadat delší a vaše břicho menší; tajemství spočívá v designu s vysokým pasem a kompresivní látce, která znovu vytvaruje vaši postavu. Kolekce Move, navržená tak, abyste se cítili a vypadali skvěle, vás vezme rovnou do tělocvičny nebo přírody; ve skutečnosti se hodí kamkoliv.

LELOSI MOVE ⟶

K DISPOZICI JSOU NOVÉ BARVY

product photo

VYBERTE SI SLADĚNÝ OUTFIT

Patříte mezi ty, kteří se nemohou rozhodnout mezi dvěma možnostmi, a tak si nakonec koupí obě? Pokud je vaše odpověď ano, nezapomeňte si aktivovat kupón na 35% slevu na druhý produkt. Je to tak, ušetříte tím!

POUŽIJTE KÓD: LELOSI35
product photo

ZAJÍMÁ VÁS, KTERÉ PRODUKTY MUSÍTE MÍT?

Můžete si vybrat mezi dlouhými nebo capri legínami a topy.

long
CAPRI MOVE
TOP
LELOSI MOVE ⟶

PODÍVEJTE SE, CO JE PRÁVĚ V KURZU

Candy
Samba
balon
Black Mamba
Spider
ocean
Elba
Orchid
hummingbirds
NAKUPUJTE NYNÍ ⟶
Button Text
Custom
Custom
Custom
Tiktok

Dostáváte naše e -maily příliš častozde? Žádný problém, budeme se řídit Vaším přáním! Klikněte  ZDE a upravte frekvenci odesílání.


Už nechcete dostávat tyto e-maily? Odhlásit odběr.
LELOSI Zagorica nad Kamnikom 12F, 1242 Stahovica, Slovenia

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky