LELOSI

LELOSI Podívejte se, co právě dorazilo! 🔥

Nenechte si ujít nejžhavější trend.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
LELOSI
Šortky nebo sukni? Obojí. Vyzkoušejte SKORT!

VYPADÁ JAKO SUKNĚ.
NOSÍ SE JAKO ŠORTKY.

Nedokážete se rozhodnout mezi elegantní sukní a pohodlnými šortkami? Zvolte SKORT, nejžhavější módní trend, který byste si neměli nechat ujít! 
Skort je sukně se všitými šortkami a je tou nejlepší volbou, když chcete spojit styl a praktičnost.

NAKUPUJTE LELOSI SKORTS ⟶
Anna
Serena
Steffi
Venus

MÁTE RÁDI SUKNĚ, ALE NEMÁTE RÁDI TEN POCIT, ŽE SI MUSÍTE DÁT POZOR NA KAŽDÝ VÁŠ POHYB?

Naprosto rozumíme. Se skorts můžete vypadat dobře a zároveň se cítit sebevědomě. Šortky zespodu zaručí, že se nikdy neukáže příliš. A nejlepší na tom je to, že LELOSI Skorts zabraňují odírání stehen během nošení.

NAKUPUJTE NOVOU KOLEKCI ⟶
NOVINKA
NOVINKA: AirMesh Tepláky

UŽ JSTE JE VIDĚLI?

Víme, že se chcete cítit pohodlně i zároveň vypadat dobře, a proto jsme vytvořili novou řadu tepláků, které mají na bocích síťovinu. Víte, co to znamená – konečně můžete relaxovat stylově.

Jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako naše nejprodávanější legíny - prodyšná, lehká látka, která vás udrží v chladu a pohodlí po celý den. Zamilujete si jejich střih i pohodlí AirMesh tepláků – jsou ideální pro každodenní nošení.

NAKUPOVAT TEPLÁKY AIRMESH ⟶
Hawaii
Rainforest
Tenerife
NAKUPUJTE NOVOU KOLEKCI ⟶
Button Text
Custom
Custom
Custom
Tiktok

Dostáváte naše e -maily příliš častozde? Žádný problém, budeme se řídit Vaším přáním! Klikněte  ZDE a upravte frekvenci odesílání.


Už nechcete dostávat tyto e-maily? Odhlásit odběr.
LELOSI Zagorica nad Kamnikom 12F, 1242 Stahovica, Slovenia

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky