"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [Tipy na novinky] Jaké jsou poslední trendy v bushcraftu?

Odhalte nové produkty, které obohatí vaše dobrodružství v přírodě.
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Jaké novinky máme pro milovníky přírody?

Dobrý den,

 

dnes jsem se rozhodl pojmout e-mail trošku jinak.

 

S ohledem na množství novinek v bushcraft sortimentu a blížící se sezónu bych rád v rychlosti představil opravdu zajímavé kousky, které by se mohli hodit ještě než poprvé nasadíte batoh na záda.

 

Získáte tak moje tajné tipy na produkty, které právě testuji a kterým se budu v budoucnu dále věnovat v různých článcích a recenzích.

Začnu finským nožem, který mě uchvátil na výstavě IWA v Norimberku. K dispozici ve čtyřech barvách, které najdete ZDE.

Pro fanoušky nízkých hmotností nebo hi-tech technologií tu máme něco od slovenských bratrů. Jeden z nejdokonalejších lihových vařičů zplynující do 10s.

K dispozici s řadou příslušenství, které najdete ZDE.

Švédská značka Fjällraven vytvořila klony svých dokonalých KAJKA batohů s jedinečnou zádovou konstrukcí ve variantě 35l a 55l navíc v povedné Khaki verzi, co na ně říkáte? Všechny novinky najdete ZDE.

Zajímavá svítilna amerického výrobce NEBO, která se může hodit do kempu, díky svému výkonu až 1000lm a vestavěné powerbance. Další produkty NEBO pro osvětlení na cestách najdete ZDE.

Co říkáte na takové rychlé tipy z novinek? Budu rád za vaše reakce a názory. Klidně mi pište odpovědí na tento email, zda mám občas vytipovat zajímavé novinky v sortimentu?

 

Díky a za týden se budu znovu těšit,
Kraken a tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky