"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [Recenze + video] Vaření v přírodě: Zkuste legendární sady Trangia

Udělejte z vaření v přírodě radost s novým Trangia Stove systémem na vaření – přečtěte si, jak na to...
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Trangia: Když příležitost potká inovaci

Dobrý den,

 

s nadcházejícím začátkem bushcraft sezóny vám chceme představit něco, co by nemělo chybět v žádné výbavě pravého milovníka divočiny.

 

Legenda mezi vařiči

Za vznikem varných systémů Trangia stála švédská prázdninová reforma v roce 1938 – vedla k tomu, že Švédové měli více volného času, což mělo za následek náhlý nárůst poptávky po vybavení pro kempování. Následně Trangia vybavila svými vařiči také armádu.

 

Přečtěte si můj nejnovější článek o sadě na vaření Trangia Stove 25-3 HA, která může v některých aspektech připomínat česko-slovenské ešusy. Recenzi si můžete přečíst ZDE.

Generace vaří s Trangia: Příběh nekončí

 

Tento švédský vařič, vyrobený z tvrzeného ultralehkého hliníku, je skvělou volbou pro každého, kdo ocení kvalitu a funkčnost. Jeho design a materiál zajistí, že vaření na cestách bude snadné a pohodlné, dokonce i za nepříznivého počasí díky promyšlenému závětří.

Číst celý článek
Trangia: Když příležitost potká inovaci

Legendárním produktem této švédské outdoorové značky je vařič na tekutý líh, který se osvědčil díky své robustní konstrukci a současně dokonalé těsnosti, díky čemuž můžete palivo uchovat a přenášet rovnou ve vařiči.

 

Mé nejoblíbenější sady Trangia:

Jako vždy jsem se snažil shrnout všechny vlastnosti a přednosti také do krátkého videa, ve kterém vám vše ukážu pěkně v praxi a naživo 🍳

Trangia: Když příležitost potká inovaci

Budu rád za Vaše reakce a názory. Odpovězte mi na tento email, zda a kdy vaříte na tekutém lihu nebo plynu? Případně jaké jsou Vaše zkušenosti s Trangií? 

 

Díky a za týden se budu znovu těšit.
Kraken a tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky