"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [Bushcraft TIP] Jak správně rozchodit nové boty?

Zjistěte, jak správně rozchodit nové boty a udržet je v top kondici pro vaše bushcraft dobrodružství.
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Vaše nohy vám poděkují: Jak na nové boty?

Dobrý den,

 

každý pravý bushcrafter si potrpí na kvalitní vybavení, a to od hlavy až k patě. Dnes se zaměříme na tu nejdůležitější část – vaše nohy.

 

Nové boty mohou být vaším nejlepším přítelem nebo nejhorším nepřítelem. Abychom se ujistili, že to bude to první, přinášíme vám ultimátního průvodce "Jak správně rozchodit nové boty".

 

Kompletního průvodce si můžete přečíst ZDE.

Vaše nohy vám poděkují: Jak na nové boty?

V tomto článku se dozvíte vše od A do Z o rozcházení nových bot - ať už kožených, textilních, nebo kombinovaných. Představíme vám osvědčené triky a techniky, které vám pomohou předejít bolesti, otlakům a zaručí, že vaše nové boty budou jako ulité.

Číst celý článek
Vaše nohy vám poděkují: Jak na nové boty?

Nezapomeňte, že správné rozcházení bot je klíčem k pohodlí na vašich cestách, ať už se vydáváte kamkoliv. Přečtěte si náš článek a ujistěte se, že vaše kroky budou vždy pevné a jisté.

 

Zde je také několik produktů z dílny našeho kolegy Toma Kabary, které dlouhodobě používáme. Pro dlouhou životnost a pohodlí vašich bot jsou zásadní.

Budu rád za vaše reakce a názory. Klidně mi pište odpovědí na tento email, jaké máte zkušenosti s otlaky a jak to řešíte u nových i starších bot? 

 

Pomohli vám naše rady? Dejte mi vědět co vás trápí a s čím vám můžeme pomoci.

 

Díky a za týden se budu znovu těšit,
Kraken a tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky