"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [E-book zdarma] Bushcraft sezóna startuje: Vše o ohni a vaření

Ať už jste začátečník nebo zkušený bushcrafter, naše tipy a triky vám pomohou užít si každý okamžik bezpečně a s ohledem na přírodu.
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Oheň a vaření v přírodě – legislativa vs. praxe

Dobrý den,


s příchodem nové sezóny kempování a bushcraftu je čas připravit se také na všechny výzvy, které nás v přírodě čekají. A co je pro pravého zálesáka důležitější než umění rozdělat oheň a připravit si poctivé jídlo pod širým nebem? 


Oheň je skvělý sluha, ale zlý pán! Právě proto je velmi důležité znát pravidla. Kde a kdy oheň můžeme rozdělávat, případně za jakých podmínek? Jak to udělat správně, na co dát pozor při rozdělání ohně a co neopomenout před odchodem?

 

Na všechny tyto otázky odpovím v následujícím videu a rozsáhlém e-booku, který by se měl stát vaším průvodcem při rozdělání ohně.
Ke stažení je pro vás k dispozici ZDE.

5: díl Velkého průvodce zimním bushcraftem - oheň a vaření v přírodě

Oheň a vaření v přírodě: video + e-book zdarma

E-book vám ukáže, kde a kdy můžeme v přírodě rozdělat oheň. Čeho se vyvarovat abychom nezpůsobili požár. Jaké typy vařičů jsou vhodné právě pro Vás?

Celý článek

Tento e-book a video jsou nejen praktickým průvodcem pro každého, kdo chce trávit čas v přírodě s respektem k ní, ale také skvělým zdrojem informací pro ty, kteří chtějí své dovednosti v bushcraftu posunout na novou úroveň.

Oheň a vaření v přírodě – legislativa vs. praxe

Budu moc rád, když si tento e-book přečtete na začátku každé sezóny a bude k ohni přistupovat s dostatečným respektem, dle zásad, které nám všem umožní užívat si krás naší přírody bez nebezpečí založení požárů.

 

Odpovědí na tento email mi můžete sdělit také svůj názor na to, jak k ohni přistupujete a za jakých podmínek jej rozděláváte.

 

Těšíme se příští týden, 
Kraken a tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky