"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" Šetřete na dopravě, ne na vybavení – zdarma nad 2000 Kč

Užijte si dopravu zdarma na všechny objednávky nad 2000 Kč a vybavte se na vaše dobrodružství v divočině bez zbytečných výdajů na poštovné, platí pro doručení v rámci České republiky.
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Co jsme si pro Vás nachystali na letošní rok?

Dobrý den,

 

Máme pro vás zprávu, která vás donutí odhodit sekery, zastavit broušení nožů a na chvíli se zaposlouchat. Víme, že každý pravý zálesák má raději, když mu zásilka s novým vybavením přijde rovnou do lesa, ale co když vám řekneme, že tentokrát to bude ještě sladší?

 

Doprava zdarma na všechny objednávky nad 2000 Kč! Rozhodli jsme se, že vám ušetříme pár korun, které můžete raději investovat do dalšího vybavení.

 

Takže, pokud jste plánovali vylepšit svůj táborový arzenál nezapomeňte, že doručujeme i do těch nejodlehlejších koutů české divočiny, kde civilizace končí a dobrodružství začíná.

Že je z čeho vybírat se přesvědčíte třeba v Jarních sezóních tipech, Novinkách nebo pokud chcete ušetřit další koruny mrkněte na poslední kousky a velikosti v sekci Výprodej.

Akce platí pro všechny objednávky s doručením v rámci České republiky, takže ať už jste ukryti v Jeseníkách nebo se plížíte karpatskými lesy, my vás najdeme a přivezeme vám vaše vybavení až do blízkosti vašeho základního tábora.

 

Váš tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky