"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" (10% slevový kupon) Bushcraftportal.cz má novou tvář, co vy na to?

Odlehčili jsme design, zpřehlednili články, zrychlili náčítání. Jak to vidíte vy? Vyplňte náš dotazník a získejte 10% slevový kupon.
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Bushcraftportal v novém kabátě

Dobrý den,

 

o víkendu jsme spustili novou, odlehčenou verzi našeho vzdělávacího bushcraftího portálu, omrknout, jak se to povedlo, můžete na www.bushcraftportal.cz

 

I když jsme se snažili většinu věci odladit ještě před spuštěním, bohužel to nebylo na 100 % v našich silách, jako například přehledné řazení všech článků do kategorií, štítky, propojení s e-shopem a další.


V první fázi, která je již spuštěná, šlo tedy převážně o změnu designu, který přinesl zpřehlednění celého webu.


A právě k této nové podobě máte nyní možnost přidat své poznatky, návrhy a tipy na zlepšení formou krátkého dotazníku. Budeme rádi opravdu za jakoukoliv zpětnou vazbu. 

10% sleva pro váš nákup

Jako BONUS za vyplnění dotazníku získáte slevu 10%  na nákup na www.bushcraftshop.cz

Slevu získáte po odeslání dotazníku 😉

Vyplnit dotazník a získat 10% slevu

Stále máme také šanci díky Vaší podpoře získat hlas v anketě Heureka ESHOP roku 2023. Konkurence je velká, ale my máme Vás – naše věrné fanoušky bushcraftu! Hlasování nezabere víc než minutu 🙏🏻 Moc děkujeme.

Hlasování Heureka ShopRoku 2023

 

Děkujeme za Vaši podporu a zpětnou vazbu. Příští týden Vám doručíme další novinkovou recenzi od Krakena.

 

Tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky