"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [Krakenův TIP + video] Chraňte své vybavení a navyšte objem svého batohu

Jak správně uložit celtu v batohu? Proč by měla být snadno přístupná a zároveň chráněné od ostatního vybavení? Dnes Vám to prozradím.
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Jak správně naložit batoh - kam s celtou?

Dobrý den,

 

dnes bych Vám rád představil jednoduchou pomůcku, kterou jsme pro Vás připravili v naší sící dílně v Šumperku. Jedná se o praktickou kapsu určenou na uložení a přepravu celty / plachty, které jsme dali název TarpRoll.

 

Zmínil jsem se o ní před několika lety ve svém videu. Dostal jsem spousty dotazů, kdy ji začneme vyrábět. Tak oznamuji, že je venku. Myslím, že jsme ji vychytali o čemž se můžete přesvedčit v aktuálním článku ZDE.

Jak správně naložit batoh - kam s celtou?

 

V článku vám popíšu, jak jsem u vývoje přemýšlel a co vše tahle kapsa řeší. Kolik díky ní ušetříte místa v batohu, nebo jakým způsobem plachtu vlastně sbalit, když je mokrá nebo zmrzlá. S jakými batohy je kapsa kompatibilní a jak ji lze nosit? Všechny detaily jsou pro Vás zde v článku.

Celý článek
Jak správně naložit batoh - kam s celtou?

Navrhli jsme JuBö Bushcraft BedRoll tak, aby byl kompatibilní se všemi batohy se systémem MOLE/PALS což jsou také naše batohy JuBö Bushcraft Zálesák nebo Warrior.

 

Výborně se bude hodit také k nové pískové barvě batohu JuBö Warrior.

Jako vždy jsem se snažil shrnout všechny přednosti také do krátkého videa, kde Vám vše ukážu pěkně v praxi 🎒

Sumka – pouzdro TarpRoll

Budu taky moc rád když mi dáte vědět jak se Vám líbí nová písková verze batohu Warrior a jestli byste uvítali více našich produktů v této Coyote barvě?

Budu se těšit zase za týden.


Kraken a tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky