"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [Článek + video] Nové termíny bushcraft kurzů a víkendů na rok 2024

Letošní sezona dovednostních bushcraft kurzů je již za námi. Pojďme se mrknout, co Vás čeká v roce 2024.
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Nové termíny bushcraft kurzů pro rok 2024

Dobrý den,

 

v minulém roce jsme absolvovali spolu s Vámi celkem 17 kurzů, kterých se zůčastnilo více než 100 bushcrafťáků z různých koutů Česka (a Slovenska tiež) 😉.

 

Pro příští rok se nám podařilo pro velký zájem kapacitu ještě o něco navýšit a připravit tak celkem 28 termínů. Můžete tak už nyní vybírat idální termín našeho společného setkání. 

 

Jak to na kurzu vypadá,kde se odehrává, na co je potřeba se připravit, co se vlastně naučíte a pro koho jsou kurzy vhodné? To vše se dozvíte v našem aktuálním článku nebo videu ZDE.

Nové termíny kurzů pro rok 2024

Chcete přijet sami, s kámošem nebo byste raději vyrazili s rodinou? V aktuálním článku vám popíšeme, jak to u nás chodí. Díky tomu se můžete snadno rozhodnout, zda a jaký kurz čí bushcraft víkend by pro Vás byl vhodný. Stále však platí, že se kurzy snažíme připravit natolik intenzivní, abyste odešli obohaceni o nový um, nejen zážitek.

Celý článek
Nové termíny bushcraft kurzů pro rok 2024

Tohle jsou Vaše letošní nejoblíbenější kurzy, které jste u nás letos absolvovali, mohou se stát originálním zážitkovým dárkem pro Vaše blízké. Další Vánoční tipy najdete ZDE.

Natočil jsem pro Vás také kátké video, kde Vám představím, co vše pro Vás na příští rok připravujeme. Video najdete zde:

Nové termíny bushcraft kurzů pro rok 2024

Děkujeme, že jste s námi a užívejte si své zimní dobrodružství v přírodě!

Pokud váháte nad vánočními dárky, dáme Vám v příštím emailu několik užitečných vánočních tipů 🎄

 

Těšíme se na Vás zase za týden,
Váš tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky