"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [Moje tipy + 10% slevový kód] Jak se zahřát doma i v lese?

Jak bojovat chladem? Není lepší se teple obléci než topit? Proč mě vlnna nekouše a proč jsou svetry KAMA stále vyráběny v Česku?
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Potřebuješ zahřát? Zkus vlněné svetry co nekoušou.

Dobrý den,

 

vypadá to, že podzim za to konečně vzal a příroda se pomalu ubírá do klidového stádia stejně jako já .🍂

 

 Dnes Vám ukážu můj obllíbený svetr se kterým dělám parádu už nějaký ten pátek nejen v lese, ale i doma. Takže než začnete házet první polena do kamen zkuste se nejprv trošku obléci.

 

Někdo doporučuje svetry dva, ale když máte svetr vlněný, jako já, tak postačí klidně jeden. Mrkněte na můj článek, proč a který svetr je můj oblíbený.

 

Proč jsem si oblíbil české svetry KAMA a pro koho se hodí?

Potřebuješ zahřát? Zkus vlněné svetry co nekoušou

Proč a v čem jsou tyhle svetry vyjímečné? Je lepší vybrat svetr 100% vlněný nebo je vhodnější kombinace s akrylem? Víte, že tyto svetry nemusíte prát? A jak se o ně správně starat? Mrkněte do mého článku

Číst celý článek
Potřebuješ zahřát? Zkus vlněné svetry co nekoušou.

I když máme do zimy daleko, možná je ideální příležitost vybrat svetr KAMA nejen pro sebe. Proč? Protože do středy 17. 10. 2023 nebo vyprodání můžete využít 10% slevový kód na všechny svetry Kama.

 

Jak na to?
Stačí v prvním kroku nákupního košíku použít slevový kód:

 

CHCI-SVETR-10

 

a sleva 10 % se Vám automaticky započítá.

Pokud ani svetr před zimou nepomůže, je na čase zatopit v kamnech nebo otočit kolečkem ústředního topení. Zase za týden se budu těšit u dalšího e-mailu.


Kraken a Váš tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky