"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [Report + Video] Výprava do 1681 km vzdálené švédské Mory

Morakniv je největší švédský producent nožů. Pozvání do jejich továrny jsme nemohli odmítnout. Podíváte se s námi?
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Morakniv Experience 2023

Dobrý den,

 

před pár dny jsme se vrátili z výletu do města Mora, kde sídli známá továrna na nože Morakniv. Ještě teď jsme plní dojmů a zážitků.

 

Proto bych Vás rád vtáhl do děje a podělil se s Vámi o zážitky a dojmy v krátkém reportu z naší výpravy. Tak si dejte něco dobrého do hrníčku a přeji pohodové počtení 😉

Morakniv Experience 2023

 

Nožířská firma Morakniv nás pozvala do své továrny a na následný program plný workshopů zaměřených právě na výrobu, údržbu a využití nožů Morakniv v praxi. Jako fandové téhle severské značky jsme si to nemohli nechat ujít. Pojďte se podívat s námi...

Chci si přečíst reportáž
Morakniv Experience 2023

Vybrali jsem pro Vás moje neoblíbenější modely nožů Morkaniv z poslední doby. Jednou z novinek, která se v Moře chystá, je osazení nožů rukojetí v tradiční barvě Dala Red.

Pokud se Vám nehce číst, nebo máte prostě raději video formu, připravil jsem také krátký videoreport z naší výpravy do Švédska.

Morakniv Experience 2023

Příští týden se podíváme na další z novinek v našem sortimentu. Na recenzi makám od rána do večera, bude stát za to, sledujte svou e-mailovou schránku.

 

Díky moc za Vaši přízeň.
Váš tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky