KAMA Fashion & Function

KAMA Fashion & Function S Kamou až do oblak

Pro turistiku, běh, horolezení, cyklistiku, na motorku i paragliding. S doplňky KAMA můžete vyrazit kamkoli.

Zobrazit e-mail online

kama

Doplňky pro aktivní pohyb

Pro turistiku, běh, horolezení, cyklistiku, na motorku i paragliding,

tam všude má KAMA co nabídnout.

Doplňky
Funkční materiály

Funkční materiály Merino, Tencel a Tecnowool

Nahoře je hodně zima. Proto náš KAMArád, profesionální paraglidingový pilot Ondřej Procházka, oceňuje funkční trika z materiálu Merino vlna a Tencel. Využívá také kuklu, rukávy, nákrčník i čelenku z materiálu Tecnowool®.   

Merino ponožky a podkolenky

Perfektně padnoucí ponožky a podkolenky vám zpříjemní všechny outdoorové aktivity. Široký pohodlný lem, náplet pro maximální ochranu chodidla, prstů a paty při extrémní zátěži. Plochý šev ve špičce, ideální tepelný komfort. Ponožky na jaro/léto, podkolenky na podzim/zimu :)

 

Ponožky a podkolenky
Čelenka

Bez čelenky ani ránu

Také další náš KAMArád, běžec, hokejista, golfista, surfer, trenér a  fotograf Přemek Vida, nevyráží ven bez základního doplňku, kterým je lehká široká čelenka. Kdo vyzkoušel geniální materiál Tecnowool®, čelenku KAMA C48 vždy přibalí.  

Pro příjemnou relaxaci

Ať je vám v našich tričkách z materiálů Merino a Tencel tak pohodlně, jako naší KAMArádce, vodní slalomářce Amálce Hilgertové, která v triku relaxuje jógou po námáhavém tréninku a závodech. Krátké i dlouhé rukávy v dámských velikostech máme tady :)

 

Dámská trika

KAMA – vždy něco navíc

Mohlo by Vás zajímat

Navštivte naše sociální sitě

Kontakt

Kamycká 241, Praha 6,
160 00

Česká republika

Telefon: +420 233 920 412

E-mail: info@kama.cz

 

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí. Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky