KAMA Fashion & Function

KAMA Fashion & Function Fandíme hokeji v retro dresu ČSR z MS 1947

Fandíme hokeji v retro dresu ČSR z MS 1947. Objednejte si tento unikát s dopravou zdarma.

Zobrazit e-mail online

kama

Mistrovství světa v ledním hokeji v Česku začíná už 10. května 

Vážení zákazníci,

 

s radostí Vám oznamujeme, že naše rodinná pletařská firma znovu uvedla do nabídky unikátní repliky pletených svetrů/dresů, které připomínají historický triumf Československého hokejového týmu z roku 1947. Tyto svetry s československým znakem na prsou mají všechny vlastnosti našich kvalitních výrobků z Merino příze.

 

S blížícím se Mistrovstvím světa 2024 v Praze a Ostravě roste zájem fanoušků. Aktuálně jsou svetry skladem a další se vyrábějí.

 

Věříme, že mezi Vámi jsou i vášniví hokejoví nadšenci, proto bychom Vám rádi nabídli tento symbol prvního zlatého vítězství našich hokejistů, ať pro Vaši osobní potřebu, nebo jako skvělý dárek pro Vaše blízké.

 

Svetr/dres objednáte prostřednictvím našeho e-shopu. Doprava je zdarma.

 

Přejeme Vám mnoho nezapomenutelných okamžiků s hokejem a těšíme se na Vaši objednávku.

 

S pozdravem,

Vaše KAMA

Replika pleteného dresu,

v němž českoslovenští hokejiské v roce 1947 
poprvé získali zlatou medaili na MS 

Replika

Na prsou je vyšívaný státní znak 
ČSR z r. 1947

Svetr
Detail

Fanouškovský outfit lze doplnit čepicí KAMA
s velkým nápisem CZECHIA 

Čepice

Fandíme českému hokeji

Něco z historie

Tento 77 let starý design pleteného dresu není jen symbolem zlatého úspěchu našich reprezentantů, ale připomíná i smutné události,

které po vítězství v r. 1947 následovaly. Účast československých hokejistů na dalších šampionátech MS byla čím dál složitější. Podařilo se  ještě získat zlato ve Stockholmu 1949, ale komunistický režim začal uzavírat železnou oponu a většinu hokejistů v r. 1950 dokonce pozatýkal. Ve vykonstruovaném politickém procesu pak byli odsouzeni k vysokým trestům za údajnou vlastizradu a špionáž. Více například zde. 

 

Mohlo by Vás zajímat

Navštivte naše sociální sitě

Kontakt

Kamycká 241, Praha 6,
160 00

Česká republika

Telefon: +420 233 920 412

E-mail: info@kama.cz

 

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí. Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky