KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Příběhy našich zákazníků: Kluci v modrém

Jako Kalas dodáváme oblečení různým zákazníkům, kteří mají přinejmenším jednu věc společnou - všichni si chtějí vytvořit cyklistické oblečení s vlastním designem. Patří mezi ně jednotlivci, malé skupiny přátel, kluby, týmy nebo firmy.
logo
Banner
Příběhy našich zákazníků: Kluci v modrém

Jako Kalas dodáváme oblečení různým zákazníkům, kteří mají přinejmenším jednu věc společnou - všichni si chtějí vytvořit cyklistické oblečení s vlastním designem. Patří mezi ně jednotlivci, malé skupiny přátel, kluby, týmy nebo firmy. V našem seriálu Příběhy našich zákazníků nám někteří z nich vyprávějí, jak jsme jim pomohli zrealizovat jejich představy, a zdůrazňují aspekty služeb společnosti Kalas, které pro ně byly nejpřínosnější.

Pokračujeme příběhem bývalého policisty, který spojil svou vášeň k cyklistice s podnikatelským nápadem. Dnes se svými klienty na kole projíždí Velkou Británii a Evropu a organizuje jim jedinečné cyklistické zážitky.


Přečíst celý příběh
Obrázek článek

"Chtěl jsem spojit svůj koníček s podnikáním, a zároveň se co nejvíce vyhnout stresu. Setkávám se s milými lidmi a navštěvuji krásná místa, a to vše na dvou kolech. Na kole jezdím skoro každý den.
Číst více
Banner
Obrázek článek

MĚJTE
VLASTNÍ
STYL
Vytvořit si cyklistické oblečení s vlastním designem je jednoduché. Máme zkušený tým obchodních zástupců a grafiků, kteří vyjdou každému klientovi vstříc. Nezávazně nás kontaktujte a my vám rádi vysvětlíme celý proces a představíme možnosti.
Kontakt

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Zobrazit e-mail v prohlížeči
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky