KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Limitovaná edice k cyklokrosovému MS

Cyklokros, město Tábor a značka Kalas k sobě nerozlučně patří již několik desítek let, a proto jsme se rozhodli dát jedinečnou podobu tomuto vzájemnému splynutí a nechali vyrobit limitovanou edici dresů, triček a mikiny pod názvem TÁBOR HOME OF CX.
logo
Banner

Cyklokros, město Tábor a značka Kalas k sobě nerozlučně patří již několik desítek let, a proto jsme se rozhodli dát jedinečnou podobu tomuto vzájemnému splynutí a nechali vyrobit limitovanou edici dresů, triček a mikiny pod názvem TÁBOR HOME OF CX.

Designovou část si vzalo na starost ilustrátorské studio Tomski&Polanski, které tvoří uznávané duo nadšených výtvarníků. Společně se tak pustili do unikátního uměleckého projektu, z něhož vzešla i tato nepřehlédnutelná kolekce.   

Aby si kolekce TÁBOR HOME OF CX zachovala svou jedinečnost, vyrobili jsme ji v limitovaném počtu kusů, po jejichž vyprodání už nebude možné doobjednání. Nenechte si ujít možnost pořídit si toto unikátní oblečení s cyklokrosovou tématikou.
Do eshopu
Obrázek článek
Dres
Pánský, dámský a dětský dres TÁBOR HOME OF CX je vyroben za použití recyklovaných látek, které jsou certifikovány podle mezinárodních standardů (GRS), zároveň si zachovává všechny funkční vlastnosti a výhody našeho nejprodávanějšího dresu Spinn.
Do eshopu
Tričko
Volnočasové tričko TÁBOR HOME OF CX je vyrobeno ze 100% bavlny a svým jedinečným motivem je ideálním doplňkem pro všechny milovníky cyklokrosu.
Do eshopu
Obrázek článek
Mikina
Volnočasová mikina TÁBOR HOME OF CX je vyrobena z 85% bavlny a z recyklovaného polyesteru (15 %). Svým jedinečným motivem je ideálním doplňkem pro všechny milovníky cyklokrosu. 
Do eshopu

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Zobrazit e-mail v prohlížeči
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky