KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Cyklokrosové MČR s otevřenou prodejnou

Chystáte-li se přijet do Tábora a naživo sledovat boje o mistrovské medaile, určitě nás nezapomeňte navštívit. Budete mít možnost probrouzdat naše nejnovější kolekce nebo si při šálku dobré kávy připomenout úspěchy českého cyklokrosu na táborské trati.
logo
Banner

CYKLOKROS V TÁBOŘE
S otevřenou prodejnou a dárkem k nákupu

Již tuto neděli 14. ledna se v Táboře bude konat MČR v cyklokrosu. Při této příležitosti bude otevřena i naše značková prodejna v areálu táborské výroby, která se nachází tři kilometry od samotného dějiště. 

Chystáte-li se přijet do Tábora a naživo sledovat boje o mistrovské medaile, určitě nás nezapomeňte navštívit. Budete mít možnost probrouzdat naše nejnovější kolekce nebo si při šálku dobré kávy připomenout úspěchy českého cyklokrosu na táborské trati.

Navíc při nákupu nad 2 000 Kč získáte dárek zdarma. Prodejna je otevřena od 09:00 do 16:00.

Budeme se na vás těšit!


Zjisti více o prodejně
Banner

 JAK SE K NÁM DOSTANETE:
Banner

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky