KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Vánoční poukaz - poslední dny na uplatnění slevy 500 Kč

Platnost slevového voucheru XMAS23, díky kterému můžete při objednávkách nad 3 000 Kč ušetřit 500 Kč, končí již v neděli 17. prosince. Využijte této akce a vybírejte kvalitní cyklistické oblečení a doplňky pro sebe či své blízké.
logo
Banner
VÁNOČNÍ VOUCHER

 Platnost slevového voucheru XMAS23, díky kterému můžete při objednávkách nad 3 000 Kč ušetřit 500 Kč, končí již v neděli 17. prosince. Využijte této akce a vybírejte kvalitní cyklistické oblečení a doplňky pro sebe či své blízké. Pokud si nevíte rady, jaký dárek pro své blízké vybrat, připravili jsme pro Vás několik tipů, které jistě ocení každý cyklista či cyklistka.

Chcete-li mít jistotu, že Vaše dárky dorazí z našeho eshopu pod stromeček včas, garantujeme dodání před Štědrým dnem při objednávkách realizovaných do pondělí 18. prosince do 12:00.

Do eshopu
TIPY NA DÁRKY:
Obrázek článek
Membránové bundy
Bundy nové řady PASSION Z3 jsou navrženy tak, abyste se mohli bez obav soustředit na svůj výkon a naplno si užít jízdu na kole v různorodých podmínkách. Inovativní a funkční materiály se postarají o ochranu před nepříznivým počasím, zatímco propracovaný střih a promyšlené detaily zajistí maximální pohodlí.
Do eshopu
Bidon ECO
Model láhve SHIVA-BIO od špičkového výrobce TACX nabízí nejen kvalitní a odolné zpracování, ale i revoluční řešení pro životní prostředí. Láhve jsou vyrobeny ze 100 % recyklovatelného polyethylenu a jsou plně kompostovatelné. 
Do eshopu
Banner
Dres Fearlessly
Dres Fearlessly představuje neotřelý a odvážný design, který mu vtiskla naše grafička a nadšená cyklistka Lenka. Dres je vyroben z lehkých a prodyšných látek, které odvádí pot z těla a drží vás v suchu. Dres z elastické látky je zároveň velmi pohodlný a je konstruován v aerodynamickém střihu.
Do eshopu
Obrázek článek
Spodní triko
bez rukávů
Velmi lehké spodní triko bez rukávů je vyrobené z prodyšného materiálu, který umožňuje důkladný odvod potu z těla. Triko poslouží nejen jako spodní vrstva pod cyklistický dres, ale dá se využít i na další sportovní aktivity.
Do eshopu
Banner
Obrázek článek
Kraťasy Passion Z3
Nová řada kraťas Goffrato z kolekce PASSION Z3 prošla zásadní vývojovou změnou, která přináší celkovou nižší gramáž a prodyšnější konstrukci šlí, což poskytuje novou úroveň pohodlí. Hlavní část kraťasů je vyrobena z vylepšené látky Goffrato+, která má kompresní vlastnosti zajišťující přiléhavý aerodynamický střih.
Do eshopu
Více tipů...

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky