KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Kalas podporuje - Podpořte s námi mladé cyklisty

Po roce se opět chystáme podpořit vybraný cyklistický projekt zaměřený na mládež v České republice a vy se k nám můžete přidat. Veškeré tržby z našeho eshopu, které se zítra, 5. prosince, utrží, budeme věnovat na podporu dětské cyklistiky.
logo
Banner
KALAS PODPORUJE 
Podpořte s námi mladé cyklisty 

Po roce se opět chystáme podpořit vybraný cyklistický projekt zaměřený na mládež v České republice a vy se k nám můžete přidat. Veškeré tržby z našeho eshopu, které se zítra, 5. prosince, utrží, budeme věnovat na podporu dětské cyklistiky. Pokud si tedy zítra pořídíte jakýkoliv výrobek na našem e-shopu, přispějete i vy k podpoře mladých českých talentů.

A koho letos podporujeme? Jedinečnou cyklistickou akademii pro děti každého věku - MS Bike Academy. Tým MS Bike Academy se pod vedením bývalého profesionálního závodníka na horských kolech Milana Spěšného účastní všemožných závodů horských kol, ale především se soustředí na Český pohár MTB.


Přispět nákupem oblečení
Obrázek článek

Na co bude tato podpora využita?
"Finanční podporu bychom rádi investovali do materiálu pro lepší zabezpečení chodu teamu. Jednou z nich by mohla být motorová vapka, která by sloužila pro umytí kol po tréninku i závodech. S rostoucím počtem dětí potřebujeme rozšířit parkování kol u teamového stanu, takže bychom zvýšili počet stojanů pro kola a dovybavili zázemí teamového stanu. Ze zbytku financí vylepšíme nářadí pro mechanika, které je potřeba na každých závodech."
Číst více

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky