KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Vánoční akce - Ušetřete 500 Kč

I letos jsme pro vás připravili naši tradiční vánoční akci, během níž můžeteušetřit 500 Kč. Pokud při nákupu nad 3 000 Kč zadáte kód voucheru, získáte slevu 500 Kč. Neváhejte, nabídka platí do 17.12.2023 nebo do vyprodání zásob.
logo
Banner
VÁNOČNÍ AKCE

 I letos jsme pro vás připravili naši tradiční vánoční akci, během níž můžete ušetřit 500 KčVyužijte této akce a rozšiřte si svůj cyklistický šatník či vyberte kvalitní dárky pro své blízké. Pokud stále nevíte, čím své blízké obdarovat, připravili jsme pro vás několik praktických tipů, které zajisté ocení každý cyklista či cyklistka. 

Sleva se automaticky uplatní, pokud při nákupu nad 3 000 Kč zadáte kód voucheru v košíku. Neváhejte, nabídka platí do 17.12.2023 nebo do vyprodání zásob.

KÓD VOUCHERU: XMAS23

Do eshopu
TIPY NA DÁRKY:
Obrázek článek
Alpecin-Deceuninck WCH dres
Pánský dres v jedinečném duhovém designu současného mistra světa na silnici Mathieu van der Poela. Je vyroben v klasickém střihu z našeho osvědčeného materiálu Spinn, který se vyznačuje skvělou pružností a odvodem potu.
Do eshopu
Bunda Diamond
Technologicky pokročilá membrána bundy DIAMOND poskytuje nejen špičkovou odolnost proti vodě a větru, ale zároveň i účinnou ochranu do mrazivých podmínek. Výhodou této bundy je odolnější límec, lépe padnoucí manžety a krytky skrytého zipu po celé délce, což vše přispívá k většímu pohodlí.
Do eshopu
Banner
Obrázek článek
Spodní triko MERINO
Lehké funkční triko s dlouhým rukávem je vyrobeno z jemné a tenké merino vlny, čímž důkladně izoluje a udržuje stálou tělesnou teplotu. Díky své pružnosti a přiléhavému střihu skvěle padne a poskytne výbornou ochranu při jarních a podzimních vyjížďkách.
Do eshopu
Rukavice RIDE ON
Cyklistické rukavice z velice příjemného a elastického materiálu poskytnou potřebnou hřejivou ochranu prstů při jízdě na kole v chladnějším počasí. Vnitřní strana ukazováčku a palce je potažena speciální protiskluzovou úpravou umožňující ovládání dotykového displeje. Dostupné i ve více barvách.
Do eshopu
Banner
Obrázek článek
Kraťasy PASSION
Nová řada kraťas Goffrato z kolekce PASSION Z3 prošla zásadní vývojovou změnou, která přináší celkovou nižší gramáž a prodyšnější konstrukci šlí, což poskytuje novou úroveň pohodlí. Hlavní část kraťasů je vyrobena z vylepšené látky Goffrato+, která má kompresní vlastnosti zajišťující přiléhavý aerodynamický střih.
Do eshopu
Více tipů...

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky