KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Black Friday končí již tuto neděli!

Již jen poslední dny zbývají do konce probíhající akce Black Friday, při níž můžete ušetřit až 50 % na vybraných produktech. Nenechte si ujít širokou škálu kvalitního cyklistického oblečení za výhodnou cenu.
logo
Banner
Již jen poslední dny zbývají do konce probíhající akce Black Friday, při níž můžete ušetřit
až 50 % na vybraných produktech. Nenechte si ujít širokou škálu kvalitního cyklistického oblečení za výhodnou cenu. Doplňte si šatník o stylové kousky nebo darujte hodnotný dárek svým blízkým. Akce platí do neděle 26. listopadu nebo do vyprodání zásob, proto neváhejte, než vaše velikosti zmizí z naší nabídky.

Zakoupené zboží lze bezplatně vrátit do 15. 1. 2024.


Do eshopu
NENECHTE SI UJÍT:
Maketa
Dres dlouhý
rukáv PASSION
Dres s dlouhým rukávem PASSION Z3 Temps je ideální volbou do chladného počasí. Na výrobu byl použit vysoce elastický materiál, který je z rubové strany jemně počesaný, což poskytuje potřebný tepelný komfort.
Do eshopu
Maketa
Dres ALPECIN-DECEUNINCK
Jedinečnost dresu v oficiálním designu belgického World-Tour týmu Alpecin-Deceuninck spočívá ve vysoké elasticitě, které je dosaženo strečovým materiálem na předním a zadním panelu.
Do eshopu
Maketa
Dres dlouhý rukáv MOTION pánský
V chladnějším počasí spolehlivě využijete náš dres s dlouhým rukávem Motion. Na výrobu jsme použili zateplený a počesaný materiál, který poskytne tepelný komfort na Vašich vyjížďkách.
Do eshopu
Maketa
Dres dlouhý rukáv MOTION dámský
V chladnějším počasí spolehlivě využijete náš dres s dlouhým rukávem Motion. Na výrobu jsme použili zateplený a počesaný materiál, který poskytne tepelný komfort na Vašich vyjížďkách.
Do eshopu
Banner
Maketa
Bunda eVent
Cyklistická bunda PASSION eVent byla navržena za účelem poskytnout maximální ochranou těm, kteří musí čelit deštivým podmínkám v sedle kola. Ultralehká membrána eVent je charakteristická vysokým stupněm nepromokavosti.
Do eshopu
Maketa
Ponožky Verano
Tenké ponožky Verano ocení každý cyklista nejen v letním počasí. Jednoduchý design ponožek se elegantně hodí do každých treter a k různým barevným kombinacím oblečení.
Do eshopu
Maketa
Krátké rukavice
RIDE ON
Velmi lehké letní cyklistické rukavice RIDE ON s vyztuženou pěnou na dlani pro pohodlný úchop a očka na prstech pro snadnější sundání.
Do eshopu
Maketa
Kraťasy PURE
Stylové cyklistické kraťasy jsou vyrobené z kvalitního italského materiálu, který je charakteristický svou pružností a nízkou gramáží. Maximální pohodlí z jízdy poskytne perforované antibakteriální sedlo ZOOM X.
Do eshopu

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky