KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Duhová elegance - ikonický dres mistra světa

Dodejte své vyjížďce nádech výjimečnosti v ikonickém dresu mistra světa. Zásluhou Mathieu van der Poela, který se na uplynulém Mistrovství světa v Glasgow stal světovým šampiónem, můžete i vy zažít na kole jedinečný pocit v elegatním bílém dresu s duhovými pruhy.
logo
Banner
Dodejte své vyjížďce nádech výjimečnosti v ikonickém dresu mistra světa. Zásluhou Mathieu van der Poela, který se na uplynulém Mistrovství světa v Glasgow stal světovým šampiónem, můžete i vy zažít na kole jedinečný pocit v elegantním bílém dresu s duhovými pruhy. 

Dres současného mistra světa, Mathieu van der Poela, je možné zakoupit okamžitě, s dodáním od 20. října.


Do eshopu
Obrázek článek


Dres pánský

Pánský dres v duhovém designu mistra světa je vyroben v klasickém střihu z našeho osvědčeného materiálu Spinn, který se vyznačuje skvělou pružností a odvodem potu. 
Do eshopu
Obrázek článek


Dres dětský

Dětský dres v duhové desingu mistra světa
je vyroben v klasickém přiléhavém střihu z pružného a odolného materiálu Devan. 
 
Do eshopu

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky