Jan Fabini

Jan Fabini Pánve a woky Lucca konečně skladem. Sleva až 26 % do čtvrtka 29. 9., odesíláme ihned

Dobrý den,

po měsících čekání jsme naskladnili téměř všechny vícevrstvé nerezové pánve a woky z naší nejúspěšnější kolekce Lucca. Máme radost, že vám vaše oblíbené produkty můžeme konečně nabídnout s okamžitým odesláním. 

K této příležitosti jsme pro vás připravili ojedinělou akci, v rámci které je můžete pořídit ještě do čtvrtka 29. 9. se slevou až 26 %

Pouze na nerezovou pánev s průměrem 28 cm bude nutné ještě pár týdnů počkat. Předobjednávek bylo o něco více než pánví v první várce. Další dodávku ale očekáváme už v druhé polovině října společně s našimi nejnovějšími produkty a skleněnými poklicemi.

Prohlédnout si pánve a woky Lucca

Pánve a woky z vícevrstvé nerezové oceli oceníte zejména pro jejich extrémně dlouhou životnost. Mají nadstandardní tepelný výkon a dokáží zcela změnit váš zážitek z vaření. Všechno naše vícevrstvé nerezové nádobí je zdravotně nezávadné s příslušnou certifikací.

Přeji, ať vám doma dobře a dlouho slouží nebo ať s ním jako s dárkem uděláte radost někomu dalšímu.

S pozdravem

Fabini Jan

Facebook - Fabini
Instagram - Fabini
Pinterest - Fabini
Fabini.cz
Fabini©, Všechna práva vyhrazena.
Tento e-mail jste obdrželi z důvodu registrace k odběru našich novinek.

Naše adresa:
Fabini (fabini brand s. r. o.)
Korunní 2569/108
Praha 10100
Czech Republic

Add us to your address book


Chcete upravit příjem těchto e-mailů?
Můžete upravit vaše údaje nebo odhlásit odběr.
Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky